Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Binnen 7 dagen ontruimen

Volgens een nieuwe *richtlijn moeten verzorgingsappartementen, aanleunwoningen, inleunwoningen en seniorenwoningen binnen 7 dagen ontruimd worden.

De familie is, of andere nabestaanden zijn hiervoor verantwoordelijk.

Richtlijn per 1 januari 2010

*Deze nieuwe richtlijn per 1 januari 2010 geeft familie en nabestaanden 7 dagen de tijd om na overlijden van een bewoner het verzorgingsappartement, de verzorgingsflat, -kamer, aanleunwoning, inleunwoning of seniorenwoning te ontruimen.

De richtlijn omvat in totaal 13 dagen, zodat de nieuwe bewoner 6 dagen de tijd krijgt om zijn of haar woning in te richten.

Deze richtlijn is opgesteld door de LOC, Landelijke Organisatie Cliëntenraden en Actiz, de koepelorganisatie van verpleeg- en verzorgingshuizen. In het verleden kwam het regelmatig voor dat nabestaanden onder druk gezet werden om een kamer direct na overlijden van een bewoner te ontruimen. Dit heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer.

Door deze vernieuwde regelgeving biedt Inboedel Opruimen.com dé uitkomst voor het binnen 7 dagen ontruimen en bezemschoon opleveren van verzorgingsappartementen, verzorgingskamers, inleunwoningen, aanleunwoningen en seniorenwoningen in of bij verzorgingshuizen.

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.