Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Voorbeelden uit de praktijk

Afbeelding 1 / 8 - Apeldoorn - Woonzorgcentrum De Matenhof
Afbeelding 2 / 8 - Apeldoorn - Woonzorgcentrum De Matenhof

Apeldoorn – Woonzorgcentrum De Matenhof

In opdracht van de heer W. Hietbrink heeft Inboedel Opruimen.com het verzorgingsappartement van zijn overleden schoonmoeder ontruimd en schoon opgeleverd.

Afbeelding 3 / 8 - Nieuw-Vennep - Hoofdweg 1075 - Particuliere woning
Afbeelding 4 / 8 - Nieuw-Vennep - Hoofdweg 1075 - Particuliere woning

Nieuw-Vennep – Hoofdweg 1075 – Particuliere woning

Inboedel Opruimen.com kreeg van Mevrouw Huisman de opdracht om het huis van haar overleden moeder verkoopklaar te maken. De inboedel werd leeggeruimd en de woning verkoopschoon gemaakt.

Afbeelding 5 / 8 - Alkmaar - Verzorgingshuis Terborghof
Afbeelding 6 / 8 - Alkmaar - Verzorgingshuis Terborghof

Alkmaar – Verzorgingshuis Terborghof

Inboedel Opruimen.com verzorgde de ontruiming van het grote verzorgingsappartement in opdracht van de heer J. Bakker. Ook vloerbedekking, gordijnen en rails werden verwijderd.

Afbeelding 7 / 8 - Bussum - Woonzorgcentrum Patria
Afbeelding 8 / 8 - Bussum - Woonzorgcentrum Patria

Bussum – Woonzorgcentrum Patria

Mevrouw Moorman uit Amstelveen heeft Inboedel Opruimen.com ingeschakeld voor het opruimen van de inboedel en leeg opleveren van een appartement van een familielid welke was overleden.

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.

  • Het opruimen van de inboedel. Vanzelfsprekend wordt éerst de familie gelegenheid geboden om waardevolle en dierbare spullen uit te zoeken en mee te nemen.
  • De totale ontruiming van de woning. Inclusief het verwijderen van vloerbedekking, gordijnen, vitrage en rails, het demonteren en afvoeren van verlichting en licht reparatiewerk zoals het vullen van de gaatjes in de muren.
  • Het bezemschoon opleveren. Zodat de woningbouwvereniging of het verzorgingshuis de woning weer in originele staat terug krijgt. Of, bij een eigen woning, dat de nabestaanden een makelaar kunnen gaan inschakelen voor de verkoop.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de inboedel van een pand of woning professioneel kan opruimen? Inboedel Opruimen.com is u graag van dienst. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op (06) 4242 0710, dus óók ’s avonds en in het weekend.