Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Huis leeg opleveren na overlijden?

Is er een dierbare overleden en bent u verantwoordelijk voor het opruimen van het huis of appartement? Dan kunt u vast hulp gebruiken. Helemaal als de woning op korte termijn verhuurd of verkocht dient te worden. Sommige woningen, denk aan een verzorgingsappartement, aanleunwoning, of seniorenwoning moeten zelfs veelal binnen de gestelde norm van 7 dagen leeggehaald worden. Geen probleem voor ons team. Wij geven zelfs garantie en werken altijd voor een op maat gemaakte vaste prijs. Een woning of huis leeg opleveren na overlijden is ons werk.
huis leeg na overlijden

Huis leeg met oplevergarantie

Inboedel Opruimen maakt het huis leeg na overlijden en regelt dit van A tot Z. Wij werken altijd voor een vaste prijs. Daarom komen we graag even bij u langs om de woning en de bereikbaarheid te bekijken. Ter plekke kunnen we u direct een all-in prijs noemen. Er zijn nooit kosten achteraf. U kunt natuurlijk even nadenken over ons voorstel. We zijn altijd te bereiken en kunnen snel aan de slag.

Allereerst haalt u zelf alle kostbare en dierbare items uit de woning, en wij zorgen voor de rest, netjes en efficiënt:

  • Alle spullen worden in witte dozen gestopt en discreet vervoerd
  • Wilt u de inboedel bewaren? Dan kunnen wij deze naar een opslag vervoeren
  • Wilt u de inboedel of meubels niet bewaren maar zijn deze nog wel in goede staat? Dan doneren wij deze aan een goed doel
  • Wij verwijderen tapijt, gordijnrail, etc, en voeren kleine reparaties uit
  • Wij bieden gratis Opleverings-Garantie; De woningbouwvereniging zal de woning voor 100% accepteren!

Kosten huis leeg opleveren na overlijden

De kosten voor het leeg maken van de woning zijn afhankelijk van diverse factoren als de grootte van de woning en aanwezige faciliteiten (lift). Als u even telefonisch contact opneemt, dan kunnen we, op basis van uw verhaal, al een richtprijs geven. Voor de echte prijs moeten we de woning even zien. Tijdens de bezichtiging kunnen we u direct vertellen wat de kosten zijn voor het leeg opleveren van het huis. Deze bezichtiging is gratis en volledig vrijblijvend. U zit nergens aan vast en kunt er rustig nog even over nadenken.

Inboedel Opruimen.com staat voor u klaar!

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.