Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Het werkgebied van Inboedel Opruimen.com

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de inboedel van een pand of woning professioneel kan opruimen? Inboedel Opruimen.com is u graag van dienst. Ons kantoor bevindt zich in de Randstad en ons werkgebied betreft de volgende provincies:

  • Noord-Holland: Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp
  • Zuid-Holland: Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer
  • Utrecht
  • Flevoland: Almere

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de boedel ruiming in alle kleinere plaatsen. Valt uw woonplaats net buiten de bovengenoemde regio? Neem dan even contact op. In goed overleg kunnen we bijvoorbeeld boedelruiming in verzorgingsappartementen en aanleunwoningen uitvoeren.

Het werkgebied van Inboedel Opruimen.com

Hoge service

Vele klanten hebben nog niet eerder een inboedel laten opruimen of een woning laten leeghalen. Veelal brengt het diverse vragen met zich mee. Goede service is dan ook zeer belangrijk, van begin tot eind. Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Bekijk vooral eens de vele, positieve beoordelingen van mensen die u zijn voorgegaan. We zijn er trots op.

Inboedel Opruimen.com prijzen

Bij het eerste contact, bijvoorbeeld telefonisch of via het contactformulier, kunnen wij u al een heel grove richtprijs noemen. Voor een echte, scherpe offerte voor het boedel opruimen moeten wij de (aanleun)woning of het (verzorgings) appartement eerst even zien. Deze bezichtiging en de offerte is bij Inboedel Opruimen.com altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Inboedel opruimen ver buiten het werkgebied?

In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland verzorgt Inboedel Opruimen.com het inboedel opruimen tegen een nette en concurrerende prijs. Ver buiten genoemde regio is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te bieden. Er is immers sprake van extra reistijd vanuit de drukke Randstad.

Echter; uitzonderingen bevestigen de regel, want regelmatig krijgen wij nieuwe opdrachtgevers die zeggen: “ik heb net uw méér dan 85 uitsluitend positieve beoordelingen gelezen. Dit heeft mij en de rest van de familie zó overtuigd dat wij graag willen dat uw bedrijf het inboedel opruimen verzorgt, dan kost het maar iets meer”.

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.