Onze pluspunten

 • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
 • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
 • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
 • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
 • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

De voordelen van Inboedel Opruimen.com

 1. Inboedel Opruimen.com neemt u een enorme zorg uit de weg in emotionele omstandigheden waarbij u er niet aan moet denken dat familie of uzelf een woning bezemschoon moet ontruimen of verhuurklaar of verkoopklaar moet opleveren.
 2. De medewerkers van Inboedel Opruimen.com werken exact als die van een verhuisbedrijf en pakken alles keurig in blanco verhuisdozen in; wij respecteren de afvoer van de overgebleven spullen van uw overleden familielid of andere nabestaande en gaan géén containers op straat volgooien met het “leven” van uw dierbaren.
 3. Inboedel Opruimen.com is géén opkoper van inboedels maar uitsluitend een opruimer en ontruimer die bezemschoon, verkoopklaar of verhuurklaar een woning oplevert. Dat schept dus een helder en betrouwbaar beeld met voor ú de wetenschap dat wij absoluut niets, maar dan ook niets, willen verdienen aan de wederverkoop van, en al dan niet louche handel in, allerlei spullen van uw overleden familieleden.
 4. U ontvangt van Inboedel Opruimen.com na bezichtiging van de woning gratis een vrijblijvende offerte. Dat is een vastgestelde prijs op maat; u betaalt nooit “meerkosten” achteraf.
 5. Bij Inboedel Opruimen.com kunt u uitgaan van een efficïente, discrete en vertrouwde uitvoering van uw opdracht.
 6. Inboedel Opruimen.com is gegarandeerd 10 tot 15% voordeliger dan vergelijkbare inboedelontruimers en inboedelopruimers.
 7. Wanneer u, familie of andere nabestaanden het een prettige gedachte vinden dat de af te voeren huisraad, kleding etc. een goede bestemming krijgt dan zorgt Inboedel Opruimen.com daarvoor. Zonder enige meerkosten!

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.