Onze pluspunten

 • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
 • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
 • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
 • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
 • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Dit is Inboedel Opruimen.com

Inboedel Opruimen.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet opruimen van inboedels, het ontruimen van woningen en het verkoopklaar maken voor de makelaar of het bezemschoon opleveren voor zorgstichting en woningbouwvereniging.
Inboedel Opruimen.com verwijdert desgewenst ook vloerbedekking, gordijnen, gordijnrails en verlichting. Bovendien verricht Inboedel Opruimen.com licht reparatiewerk zoals het vullen van de gaatjes in de muren en plafonds.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Dit doet Inboedel Opruimen.com

Inboedel Opruimen.com kan door een flexibele planning zorgen voor een snelle en vlotte opruiming en ontruiming, ruim binnen de door de woningbouwvereniging of zorginstelling (7 dagen!) gestelde limiet, zodat de woning op korte termijn leeg opgeleverd wordt en u als familie of andere nabestaanden géén extra maand huur hoeft door te betalen.
Of; dat de makelaar de woning binnenkort in de verkoop kan nemen.

Wie wij zijn!

Inboedelopruimen.com wordt geleid door Wilfred Meier Nolte en bestaat uit een vaste groep medewerk(st)ers. Wij zien uw opdracht om een woning leeg te ruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een familelid, als een discrete aangelegenheid waarmee respectvol wordt omgegaan.

Daarom kiezen voor Inboedel Opruimen.com

 • Correcte tarieven en gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper dan vergelijkbare inboedelontruimers.
 • Wij nemen u een enorme zorg uit de weg in emotionele omstandigheden waarbij u er niet aan moet denken dat familie of uzelf een woning bezemschoon moet ontruimen of verhuurklaar of verkoopklaar moet opleveren.
 • Wij respecteren de afvoer van de overgebleven spullen van uw overleden familielid of andere nabestaande en gaan géén containers op straat volgooien met het “leven” van uw dierbare.
 • Inboedel Opruimen.com is geen opkoper van inboedels maar uitsluitend een opruimer en ontruimer. Dat schept dus een helder en betrouwbaar beeld met voor ú de wetenschap dat wij absoluut niets, maar dan ook niets, willen verdienen aan de wederverkoop van, en al dan niet louche handel in, allerlei spullen van uw overleden familielid of andere dierbare.
 • Na bezichtiging van de woning ontvangt u gratis een vrijblijvende offerte. Een vastgestelde prijs op maat; u betaalt nooit “meerkosten” achteraf.
 • U bent verzekerd van een efficïente, uiterst discrete en vertrouwde uitvoering van uw opdracht.
 • Vindt u, familie of andere nabestaanden het een prettige gedachte dat huisraad, kleding etc. een goede bestemming krijgt dan zorgt Inboedel Opruimen.com daarvoor. Zonder enige meerkosten!
Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.