Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Referenties 2

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties per pagina voor u onder elkaar gezet.

   

Betreft: Huurwoning en berging opruimen in Almere

In verband met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis heb ik ‘Inboedel Opruimen.com’ benaderd om haar appartement en berging waar zij 30 jaar in gewoond heeft, leeg te halen en oplever klaar te maken voor de woningbouw vereniging. Een mega klus die ik zelf nooit voor elkaar zou hebben gekregen.
Al heel snel was er een afspraak gemaakt en had ik de offerte binnen. De communicatie hierover verliep heel plezierig en correct.

Na 2 dagen heel hard werken door een energiek team dat plezier heeft in dit werk en ook nog oog had voor mijn emoties, is het appartement keurig opgeleverd. Zelfs het balkon was schoongeveegd. Ik ben erg onder de indruk van hun werkwijze. De meubels van mijn moeder hebben een goede bestemming gekregen.
Sleutelwoorden om dit bedrijf te typeren: vriendelijk, integer, professioneel en correct. Ik beveel ‘Inboedel Opruimen.com’ absoluut aan!

Positief beoordeeld

W.A.D. » Almere

Betreft: Leeg opleveren huurwoning in Blaricum

Beste Inboedel Opruimen.com,

Vandaag heb ik de sleutels ingeleverd bij de woningcorporatie en daarbij is alles in orde bevonden. Sterker nog; uw bedrijf krijgt de complimenten over de staat waarin deze woning werd opgeleverd.

Het was plezierig met u samenwerken en ik hoop dat u via mond tot mond meer opdrachten mag ontvangen. Aan mij hebt u een goed ambassadeur, nogmaals dank aan uw hele team!!!

Positief beoordeeld

L.A. Schiltmans » Blaricum

Betreft: appartement met berging leegruimen in Amsterdam

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Inboedel Opruimen.com. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en de uitvoering van de werkzaamheden is zeer naar tevredenheid verlopen. Snel, grondig en het huis ziet er uit alsof er nooit iemand heeft gewoond. Echt onvoorstelbaar. Wat een werk en wat een klasse! Alle dank aan Inboedel Opruimen.com

Positief beoordeeld

Anique Slijters » Amsterdam

Betreft: Zeskamerappartement leegruimen in Den Haag

Mijn zeskamer-huurappartement moest worden leeggeruimd wegens verhuizing in een extreem stressvolle periode door ziekte van mijn man. Met Inboedel Opruimen.com vlot tot afspraken gekomen, een heel interessante offerte ontvangen en op de afgesproken datum alles (spullen, laminaat, gordijnen, rails, echt alles) in een dag keurig verzorgd opgeleverd. Onvoorstelbaar! Vandaag de eindinspectie gehad met de verhuurder en in plaats van in drie kwartier waren we in 20 minuten klaar. Ik ben erg tevreden en raad dit bedrijf aan iedereen aan.

Positief beoordeeld

Esther Davidson » Den Haag

Betreft: Huurwoning leegruimen in Utrecht

Inboedel Opruimen.com regeerde snel op mijn verzoek voor een offerte voor het leegruimen van de flat van mijn schoonmoeder. De offerte kon ter plekke gemaakt worden. Een week later werd de klus uitgevoerd worden.

Na twee dagen werk was de flat klaar voor oplevering aan de woningbouwvereniging inclusief dichtgeplamuurde gaatjes in de muren. Heel professioneel voor een redelijke prijs.

Positief beoordeeld

Vollmüller » Utrecht

Betreft: Woonhuis leegruimen in Weesp

Mijn moeder is plotseling in een zorgtehuis geplaatst en het huis moest dus vrij snel leeggehaald worden. Dat is een behoorlijke klus als alle kinderen ook nog de hele dag aan het werk zijn. We waren wel al begonnen maar kwamen toch snel tot de conclusie dat het eigenlijk niet te doen is.

Dus hadden we een drietal bedrijven aangeschreven, het ene bedrijf heeft helemaal niet gereageerd en het andere bedrijf wilde ongeveer per vierkante centimeter gespecificeerd hebben wat er allemaal in het huis stond. Toen kregen we een belletje van Inboedel Opruimen.com en er werd direct een afspraak gemaakt om de klus te inventariseren, dat was al heel fijn. Daarna een prijsafspraak gemaakt (wat ons eigenlijk erg mee viel) en een datum afgesproken. Het bedrijf hanteerde de regels van de woningbouw en dat bleek, de woningbouw was zeer verbaasd en uitermate tevreden over hoe de woning er uit zag. Een compliment voor dit bedrijf dus en voor ons een grote zorg minder. Als er ooit nog zo iets voor doet weet ik wie ik ga bellen, een echte aanrader dus.

Positief beoordeeld

Co en Yvon Tovar » Weesp

Betreft: Huurhuis opruimen tbv Oplevering in Harderwijk

Onlangs hebben wij “Inboedel Opruimen.com” ingeschakeld om een huurhuis (met tuin en schuur) “bezemschoon te maken voor de makelaar/oplevering. Deze opdracht is keurig en op tijd uitgevoerd. Zelf de makelaar, die ook de voorinspectie had gedaan dus de toestand “voor en na” kom beoordelen was onder de indruk.

De werkzaamheden hielden oa in het verwijderen van een houten (gelijmde vloer) en meerdere verlijmde tapijten; het dichten van gaten in de muur, het volledige leeghalen van een schuurtje en verwijderen van een volière, het verwijderen van alle overgebleven rommel inclusief een aantal oude kasten en het “bezemschoon” maken van alle ruimten.

De eigenaar was vriendelijk en professioneel en was eerst langsgekomen om een offerte te kunnen maken. Eea is vervolgens netjes uitgevoerd en tegen de afgesproken prijs die “redelijk en naar verwachting” was. Kortom: aanrader!

Positief beoordeeld

Arthur D. Visser » Harderwijk

Betreft: Woning leegruimen in Haarlem

De woning van mijn tante moest ontruimd worden en Inboedel Opruimen.com heeft deze klus super geklaard, contact was perfect en alle afspraken zijn top nagekomen. Zeer aan te bevelen; nogmaals mijn hartelijke dank!

Positief beoordeeld

H. Kok » Haarlem

Betreft: Huurwoning leegruimen in Den Haag

Ik en ook de verhuurder van het grote huis waarin mijn moeder de laatste 40 jaar van haar leven woonde zijn zeer tevreden over de staat waarin het huis opgeleverd werd en dat allemaal dankzij Inboedelopruimen.com!

Positief beoordeeld

Giorgio » Den Haag

Betreft: Huurwoning leegruimen in Schiedam

Mijn vader moest noodgedwongen verhuizen naar een verpleeghuis en kon slechts enkele meubelstukken meenemen. Inboedelopruimen.com ingeschakeld om de rest van het huis leeg te maken. Deze experts hebben in één dag een eengezinswoning van drie verdieping (incl. 3 beklede trappen) geheel leeg en schoon opgeleverd. Petje af, hoor!

Positief beoordeeld

Wim O. » Schiedam

   

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.