Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Referenties 4

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties per pagina voor u onder elkaar gezet.

   

Betreft: Ontruiming huurwoning ivm emigratie in Volendam

Een paar maanden geleden kregen mijn man en ik de bevestiging dat wij moesten emigreren naar de UAE. De blijdschap over alle nieuwe kansen maakte al gauw plaats voor de wanhoop over hoe ik alles opgeruimd moest krijgen en onze huur woning netjes kon opleveren. De organisatie van onze emigratie vergde al zoveel van onze tijd. Na uitgebreid onderzoek kwam ik terecht op de site van Inboedelopruimen.com en heb toen een mail verzonden, waarop ik onmiddellijk een antwoord kreeg. Na een bijzonder prettig telefonisch overleg met Wilfred een afspraak gemaakt. Ik vergeet nooit meer de rust die er ineens was over het besef dat nu alles goed in orde zou komen, nadat Wilfred en Margriet waren langsgekomen om alles zelf even te zien. De adviezen, de geruststellingen en het feit dat ik altijd kon bellen als ik een probleem had met de voorbereidingen, waren zo een geweldige steun voor mij. Mijn man moest van de maatschappij al eerder weg en zo kwam alles verder op mij aan. De hulp en steun van Margriet en Wilfred hebben ervoor gezorgd dat ik geen moment overspannen ben geraakt. Op dinsdag 29 April was het dan eindelijk zover dat de echte ontruiming zou plaatsvinden. Die avond vertrok ikzelf naar Abu Dhabi. En was erbij toen Inboedelopruimen.com aan de gang ging. Ik ben nog steeds onder de indruk van de rust, de snelheid en de absolute perfectie waarmee het appartement ontruimd en schoongemaakt werd. Kreeg meteen een heerlijk kopje koffie van Margriet !!! Ook de fijne gesprekken tussendoor over mijn emigratie, waren zo rustgevend !!! Ik was volkomen ontspannen toen ik weg moest. En het appartement was nog nooit zo schoon geweest !! Tot aan het balkon toe dat compleet schoongeschrobt werd. Deze mensen waren zo een plezier om om mij heen te hebben. De rekening werd later per mail doorgestuurd en Wilfred had al gewaarschuwd dat het toch ,door het vele werk wat er nog was, uit zou komen op de hogere offerte dat was gedaan. De rekening verbaasde mij nog meer dan al het fantastische werk dat was verricht. Als het bedrag het dubbele was geweest van wat wij uiteindelijk moesten betalen, had ik dat ook zo gedaan !! Ongelooflijk !! Heel hartelijk dank voor al jullie hulp en steun !!

Positief beoordeeld

Saskia van Gelder-Smalhout » Volendam

Betreft: Bewoond huurhuis schoon opleveren in Loosdrecht

Nadat onze moeder in een zorg- en verpleeginrichting was opgenomen, hebben wij Inboedelopruimen.com benaderd om het verlaten appartement in Loosdrecht te ontruimen opdat dat weer aan de verhuurder kon worden opgeleverd. De contacten daarna met de heer Meier Nolte verliepen snel en secuur. De offerte werd bij eerste bezichtiging gemaakt, een vaste en acceptabele prijs en bovendien duidelijkheid over de oplevering. Alle afspraken zijn nagekomen! Wij zijn zeer tevreden over de heer en mevrouw Meier Nolte (en Sjoerd natuurlijk).

Positief beoordeeld

Jampie » Loosdrecht

Betreft: leegruimen/schoon opleveren woning in Houten

Het huis van Oma moest leeg omdat ze naar een verzorgingshuis ging. Een huis en zolder vol spullen. Gevonden via internet, maar blijft toch altijd spannend of het allemaal wel oké is. Als ik bel met dhr. Nolte word er voor diezelfde week nog een afspraak gemaakt. De woning wordt vakkundig bekeken. Voor het afbreken en ontruimen van de schuur krijg ik een aparte prijs. De offerte zit ’s avonds al in de mail. Binnen een paar dagen staan ze voor de deur. Leegruimen/schoon opleveren (gaatjes dichten, tapijt verwijderen) van de woning en het demonteren en afvoeren van de schuur. De woningbouw vereniging was uiterst tevreden. Prima prijs kwaliteit verhouding!!

Echt een aanrader!! Mijn complimenten voor het team.

Positief beoordeeld

J&L » Houten

Betreft: leegruimen voor woningstichting in Rotterdam

Mijn schoonmoeder is opgenomen in een verzorgingstehuis. Via internet hebben wij een drietal bedrijven benaderd. Bij de bezichtiging was de heer Meier Nolte als gesprekspartner een bijzondere en prettige ervaring. Daarbij was zijn offerte ook nog eens de laagste. Door het team van de heer Meier Nolte is prima werk geleverd. De oplevering aan de gemeentelijke woningstichting is tevens perfect verlopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het contact en de verrichte werkzaamheden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Positief beoordeeld

H. van der Stok » Rotterdam

Betreft: Volledige ontruiming woning in Ter Aar

Donderdag is door dit team een eengezinswoning, waarvan de 89 jarige bewoner naar een verzorgingstehuis is verhuisd, perfect opgeleverd. Ook nadat de verhuurder een 1e inspectie had doorgevoerd waarbij tamelijk extreme eisen werden gesteld zijn we met dhr Meier Nolte tot de juiste aanpak kunnnen komen.

Er is werkelijk zeer goed werk geleverd en wij zijn als mantelzorgers van de vetrokken bewoner dan ook heel blij dat “Inboedelopruimen.com” deze klus op korte termijn heeft kunnen uitvoeren. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Positief beoordeeld

A.J. Vandoorn » Ter Aar

Betreft: ontruiming appartement in Zoetermeer

Na het overlijden van onze zoon en broer hebben dhr. en mevr. Meier Nolte op een zeer prettige manier het op te leveren appartement doorgelopen en een passende offerte gemaakt. De uiteindelijke oplevering aan de woningbouwvereniging is vlekkeloos verlopen binnen de gestelde termijn.
Wij zijn zeer tevreden over het contact en de verrichte werkzaamheden.

Positief beoordeeld

Arnaud » Zoetermeer

Betreft: groot huis ontruimen en bezemschoon in Amsterdam

Beste mijnheer Wilfred meier Nolte,
Bij deze wil ik u nog laten weten dat ik het huis woensdagmorgen in prima verzorgde toestand en bijzonder schoon aantrof!! Wat heel erg plezierig was. Jullie hebben prima werk geleverd! De koper en de makelaar waren ook zeer verrast en hebben uw naam genoteerd.

Positief beoordeeld

Hilde » Amsterdam

Betreft: Leegruimen ouderlijk huis in Naarden

Ik dacht eerst dat het niet echt nodig was nog een goede beoordeling te schrijven voor een bedrijf dat al meer dan 50 prima beoordeling had staan. Maar een half jaar en een aantal opdrachten aan andere firmas verder weet ik weer dat maar weinig bedrijven het niveau van Inboedelopruimen.com halen.

Klantvriendelijkheid, communicatie, nauwkeurigheid en vakkennis precies wat nodig was. Zeker als je de woning van je overleden moeder moet leegruimen en wel wat anders aan je hoofd hebt. Een redelijke prijs afgesproken en het kwam vervolgens in orde. Geen gezeur later als: “die 40 jaar oude bekleding van de trap komt er zo moeilijk af” of “waar zijn de bouten van de trapleuning?”. Nee, Inboedelopruimen.com nam mijn zorgen over en leverde op het afgesproken uur de woning af. De inboedel afgevoerd. Parket, trapbekleding, gordijnrails en zonwering verwijderd. Gaatjes in de muren gevuld. De vloeren bezemschoon. Zodat ik zelf vervolgens een probleemloze overdracht naar de (lastige) woningcorporatie had. Nogmaals dank.

Ik kan iedereen Inboedelopruimen.com van harte aanbevelen!

Positief beoordeeld

Paul van Deurzen » Naarden

Betreft: ontruiming ouderlijk woonhuis in IJmuiden

Wij zijn zeer tevreden over Inboedelopruimen.com. Het huis zag er na afloop prima uit, schoon, opgeruimd, de gaten waren keurig gedicht, in een woord: wat een opluchting. Het geeft ons een goed gevoel dat alle spullen met respect voor de eigenaar zijn behandeld en afgevoerd. Ook fijn om te weten dat de verkoopopbrengst naar een goed doel gaat. Zelfs de buren waren enthousiast want, anders dan zij vreesden, was er absolutt geen herrie tijdens de werkzaamheden. Wij bevelen “Inboedel Opruimen.com” warm aan.

Positief beoordeeld

L.E. Outmaijjer » IJmuiden

Betreft: Woning opruimen in Houten

Afgelopen donderdag hebben wij de flat/het appartement van broer Johan opgeleverd. De opzichter was zeer tevreden en wilde wel tien van deze opleveringen doen. Er was geen enkele negatieve opmerking van hem en ook niet van de aannemer die bij zo’n nacontrole ook aanwezig is. Alleen maar lof!!!

De opzichter heeft het visitekaartje wat op het keukengedeelte stond in zijn map meegenomen. Ik hoop voor jullie dat daar wat klanten uit voort zullen komen.

Wij waren er ontzettend blij mee. En konden na de inspectie binnen vijf minuten weer naar huis. Dank zij jullie. Nogmaals bedankt en veel succes gewenst!

Positief beoordeeld

Herman Callaars » Houten

   

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.