Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Referenties 5

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties per pagina voor u onder elkaar gezet.

   

Betreft: Leeghalen 1-gezins woning. in Bennebroek

Na een korte rondwandeling door het huis direct een offerte gekregen. Anderhalve dag werk om het huis leeg te halen, de vloerbedekkingen, gordijnen incl. rails te verwijderen en alles af te voeren. Gaatjes in de muren netjes gedicht en sanitair schoongemaakt. Kortom alles prima verzorgd! Alle lof voor Inboedel Opruimen.com en een aanbeveling voor anderen.

Positief beoordeeld

Pistoor-Bakker » Bennebroek

Betreft: Ontruimen vrijstaande villa in Almere

“De project die je wist dat zou komen” dat ging er 18 jaar geleden door me heen (alleen met andere woorden), toen mijn ouders vanuit een enorm huis in Den Haag naar een al bijna net zo grote vrijstaande villa in Almere verhuisden, en maar betrekkelijk weinig weggedaan hadden. Toen mijn moeder in juni overleed, dacht ik “No way dat ik hier zelf aan ga beginnen”, vooral ook omdat ik er moederziel alleen voor stond om het huis verkoopbaar te maken.

Nadat ik spullen van waarde had meegenomen of naar veilinghuizen had gebracht, zocht ik naar professionele ontruimers en schilders, want in de huidige staat kon ik het huis nooit in de verkoop aanbieden.

Na alle positieve recenties hier, besloot ik een mail te sturen naar Inboedel Opruimen.com. Snel werd ik teruggebeld door dhr. Nolte voor een intake. We vonden ook nog een schilder die diverse kamers weer in nieuwstaat bracht.

Over het uitvoeren van het werk heb ik alleen maar complimenten, zowel het werk zelf, als de communicatie en de kleine dingetjes die er altijd bijkomen, ze lopen echt “the extra mile” om de klant tevreden te stellen. En de oplevering is meer dan bezemschoon. Sterker nog, ik heb het huis nog nooit zo schoon gezien!

Nogmaals bedankt voor alles en ik zal jullie zeker binnen mijn netwerk aanbevelen!

Positief beoordeeld

Jeroen » Almere

Betreft: leegruimen woonhuis in Amsterdam

vakkundige beoordeling van het leeg te ruimen woonhuis, redelijke prijsopgave, prima resultaat (woningbouw ver. was zeer tevreden) wij dus ook.

Positief beoordeeld

Blaauw » Amsterdam

Betreft: leeghalen berghok en kamer in Ypenburg (Den Haag)

Na jaren vergaren van rommel en dozen, op zoek gegaan naar een club die dit wilde weghalen. Via internet (recensies !) bij inboedelopruimen.com terechtgekomen en de recensies bleken zeer correct: heldere offerte na inspectie bezoek van Dhr Nolte, op tijd gearriveerd op afgesproken tijd/dag met zijn collega en alles binnen zeer korte tijd weggehaald en opgeruimd. Complimenten, zeer tevreden over de actie ! Ik zal inboedelopruimen.com zeker nog eens gebruiken en aanraden, als er weer zo’n ‘verzameling’ ligt !!

Positief beoordeeld

Ferry H. » Den Haag

Betreft: 3-kamerflat leegruimen in Rijswijk (zh)

Er is allereerst op locatie een offerte gemaakt. Vervolgens zijn de werkzaamheden volgens offerte uitgevoerd: Alle meubels, apparaten, boeken, vloerbedekking enzovoort opruimen, Verwijderen van haken, spijkers, rails, gordijnen, lampen en aanbrengen van kroonsteentjes. Opvullen gaatjes in muren en houtwerk. Alles schoon (meer dan bezemschoon!) opgeleverd. Alles binnen het gestelde tijdsbestek door vriendelijke en meedenkende mensen. Zonder meer vakwerk, het geld meer dan waard.

Positief beoordeeld

Seegeradvies » Rijswijk

Betreft: Leegruimen eengezinswoning in Zoetermeer

Op zoek naar een bedrijf om een huis leeg te laten halen? Stop met zoeken!

Het huis van mijn overleden moeder moest worden leeggehaald. Via een een korte speurtocht op internet kwam ik bij inboedelopruimen.com. Na telefonische afspraak met dhr. Nolte een rondje door het huis gedaan en direct een offerte gekregen. Het was twee dagen werk om alles af te voeren en schoon op te leveren. Alles was keurig afgevoerd, tot de losse potjes uit de tuin aan toe. Dit bedrijf en zijn medewerkers krijgen van mij een dikke 10!!

Positief beoordeeld

Jos » Zoetermeer

Betreft: Gedeeltelijk uitruimen woning in Delft

Er werden 2 slaapkamers gedeeltelijk ontruimd. Evenals een hobbykamer. Ook moest een zolder vol meuk leeg worden gemaakt. Voorts stonden een schuurtje en garage vol troep op het lijstje. Dit bedrijf weet van aanpakken. Een dikke tien. Ze gaan super discreet te werk. Alle ruimtes worden netjes opgeleverd. Grote klasse!

Positief beoordeeld

Eghiette » Delft

Betreft: leegruimen huis in Wassenaar

Mijn schoonmoeder moest verhuizen en liet een groot appartement met vijf kamers achter. Ik vond de firma via Google en besloot de heer Nolte te bellen. Binnen drie dagen kwam hij in het huis en gaf ter plaatse een offerte af. Deze was zodanig dat wij meteen besloten met dit bedrijf in zee te gaan. Alles verliep keurig volgens afspraak en het huis was binnen een week na mijn telefoontje compleet leeg en schoon achtergelaten. Het was niet te geloven, het hele huis stond vol met meubels, bedden , veel kleine dingen, etc etc. Er was voor ons geen beginnen aan. Ook alle loodzware kasten, een overvolle kelder. Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan. Niet duur en geweldig efficiënt en bovendien zeer vriendelijk!

Positief beoordeeld

O. van Santen » Wassenaar

Betreft: Leegruimen huurwoning in Harderwijk

De woning diende op tijd voor de woningbouwvereniging opgeleverd te worden en met name het verwijderen van de vloerbedekking bleek een tijdrovende rotklus. Daarom – wegens tijdgebrek – deze klus uitbesteed aan Inboedelopruimen.com en vooraf duidelijke (prijs)afspraken gemaakt. Vooral de opleveringsgarantie gaf daarbij de doorslag. Het leegruimen is dan ook voorspoedig verlopen en was ruim op tijd klaar voor de sleuteloverdracht. Kortom; een professioneel team dat goed met me meedacht. Absoluut een aanrader!

Positief beoordeeld

Info » Harderwijk

Betreft: Leegruimen schuur en garagebox in Bergambacht

Een schuur en garagebox tot het dak vol rommel hadden we op te ruimen na het overlijden van een familielid dat alles bewaarde wat er maar te bewaren viel. Het bedrijf inboedelopruimen.com bleek voor ons het perfecte bedrijf. Het was een enorme klus want de troep was nog veel groter dan we dachten maar deze mensen hebben het toch maar voor elkaar gekregen. Ze kwamen zelf met een grote aanhanger en via een ander bedrijf hadden ze nog 2 grote containers laten komen. Er werd ontzettend hard gewerkt door deze ervaren mensen die het afval ook nog sorteerden om voor ons hiermee extra kosten voor de afvalverwerking te besparen. Van te voren besproken welke dingen moesten blijven staan omdat het verzamelaarswaarde heeft en deze spullen zijn later door een verzamelaar opgehaald. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en hun professionele manier van werken.

Positief beoordeeld

Hetty » Bergambacht

   

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.