Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Referenties 6

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties per pagina voor u onder elkaar gezet.

   

Betreft: Ontruimen en schoonmaken huurwoning in Santpoort-Noord

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop u de woning van mijn moeder hebt ontruimt en schoongemaakt. De medewerker van het woningbedrijf die de oplevering van de woning beoordeelde was ook zeer te spreken over het geleverde werk.

Positief beoordeeld

Frans Bruijns » Santpoort-Noord

Betreft: Leegruimen woning in Nieuwegein

Inboedel Opruimen.com werd ons door vrienden na het overlijden van een vriendin aanbevolen. Daar hebben we beslist geen spijt van gehad. Wij kunnen een ieder dit bedrijf aanraden. De offerte is duidelijk. Het zoveel mogelijk verdienen tegen zo weinig mogelijk tegenprestatie is hier absoluut niet van toepassing. Men is betrouwbaar, discreet en er wordt uitstekend werk afgeleverd. Zelfs de verhuurder van de woning die op 11 september kwamen controleren, waren aangenaam verrast. Heren, mijn complimenten en Bedankt.

Positief beoordeeld

Ronch002 » Nieuwegein

Betreft: ontruiming huis in Den Haag

Bij de verhuizing van onze vader twee jaar geleden en bij de recente ontruiming van zijn seniorenwoning zijn wij uitstekend geholpen door de heer Meier Nolte. Mocht u een huis moeten ontruimen, dan kunnen wij u zijn bedrijf “Inboedelopruimen” van harte aanbevelen!

Positief beoordeeld

Familie Esseveld » Den Haag

Betreft: Leegruimen woning overledene in Amsterdam

Inboedel Opruimen.com kwam voor mij als een engel uit de hemel vallen toen de woning van mijn overleden moeder moest worden ontruimd. Meteen vanaf de eerste kennismaking met mijnheer Nolten verliepen de contacten buitengewoon plezierig. Alle afspraken en toezeggingen werden stipt nagekomen.
De ontruiming van de woning zelf verliep buitengewoon respectvol en in zeer goede sfeer. Mijnheer en Nolten en zijn assisten hebben gewerkt als paarden om de gehele klus in 1 dag geklaard te krijgen en dat is ze met glans gelukt. De buren kwamen mij zelfs complimenteren voor de meer dan keurige manier waarop de ontruiming werd uitgevoerd.

Ik ben nooit zo scheutig met beoordelingen maar voor Inboedel Opruimen.com maak ik graag een uitzondering want Inboedel Opruimen.com is echt een absolute aanrader.
Petje af voor mijnheer Nolten en zijn assistent(en).

Positief beoordeeld

P. Starrev » Amsterdam

Betreft: Leeghalen eensgezinswoning in Monnickendam

Na het overlijden van mijn vader moest het huis leeg, netjes en bezemschoon opgeleverd worden aan de woningbouwvereniging. Ik kan alleen maar zeggen, chapeau!! Alles wat gedaan moest worden i.o.v. woningbouw is gedaan. Zelfs het schoonmaken van keuken, kasten etc. De spullen die buiten stonden werden ook opgeruimd en meegenomen, het puin van de gesloopte open haard en ga zo maar door. Het was boven verwachting. Mochten er toch nog problemen komen kon ik ze weer bellen en dan zouden ze er alsnog voor zorgen dat het gedaan werd. “Daar heeft u toch voor betaald”. Ik zal het bedrijf iedereen aanraden die hier mee te maken krijgt.

Positief beoordeeld

Lida Tol » Monnickendam

Betreft: Huis leeghalen en rommel opruimen in Den Dolder

Alle lof voor het werk! Een verzoek voor extra werk wordt zonder meer opgepakt. Alle afspraken worden nagekomen en uitstekende service geboden. Een groot compliment en ook alle dank! Jullie zijn een absolute aanrader! Jullie zijn betrouwbaar en discreet! Mijn dank is groot!

Positief beoordeeld

Arlette Boog » Den Dolder

Betreft: leegruimen woonhuis in Den Haag

Vanwege een verhuizing naar het bejaardenhuis hebben wij de woning van mijn moeder laten leeghalen door Inboedel Opruimen.com. De offerte is zeer helder, er wordt meegedacht, bruikbare spullen krijgen een tweede leven, afspraken worden zeer goed nagekomen, het resultaat is heel goed. Heel prettig om met een gerust hart de boel uit handen te geven. Met datzelfde geruste hart bevelen wij Inboedel Opruimen.com zonder meer aan!

Positief beoordeeld

K. Bloemzaad » Den Haag

Betreft: flat leegruimen in Zaandam

Het huis van mijn tante moest leeggeruimd na plaatsing in een verzorgingstehuis. Ze had werkelijk alles bewaard. Na onze aanname van de offerte is alles keurig volgens afspraak gedaan, het werd direct door de woningbouwvereniging geaccepteerd, we hoefden er niet eens bij te zijn. Onze complimenten.

Positief beoordeeld

Toos Milo » Zaandam

Betreft: Huis leeghalen in Rijswijk ZH

Het huurhuis van mijn moeder moest leeg, ze ging verhuizen naar een appartement bij ons in de buurt. Inboedel Opruimen.com heeft dit uitstekend gedaan, het huis werd zonder problemen door de Woningbouwvereniging geaccepteerd. Ook de afspraken waren helder, en ze werden goed nagekomen. Alle lof dus! Het enige nadeel was de prijs, die vond ik stevig. Maar goed, de offerte was van tevoren bekend, dus we wisten waar we aan toe waren, en er kwam ook niets meer bij.

Positief beoordeeld

Jan Huisman » Rijswijk

Betreft: schoon en opgeruimd opleveren huis in Schiedam

In oktober moest de flat van mijn oude tante worden leeggeruimd en schoon worden opgeleverd. Na enkele dagen zelf modderen toch maar hulp gezocht. Inboedel Opruimen.com bleek een zegen. De heer Meier Nolte heeft zich aan alle afspraken gehouden en leverde keurig op tijd op! Naast het opruimwerk zijn ook herstel werkzaamheden keurig uitgevoerd aan wanden, vloeren en plafond. Het is niet heel goedkoop, maar onbetaalbaar voor de gemoedsrust (en de ruggen van familieleden. :-))

Positief beoordeeld

Rock » Schiedam

   

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.