Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Referenties 7

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties per pagina voor u onder elkaar gezet.

   

Betreft: appartement leeghalen in Harderwijk

Duidelijke afspraken die prima worden nagekomen.
Kortom een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden, indien er een huis leeg gehaald moet worden.

Positief beoordeeld

J.W. Ekdom » Harderwijk

Betreft: Leegruimen woonhuis in Ermelo

Conform de vooraf gemaakte afspraken – scherpe offerte, datum en tijdstip – is de complete woning ontruimd en afgevoerd via Inboedel Opruimen.com.

Duidelijk een team met ervaring. Werkten snel, nauwkeurig en pleegden tussentijds overleg. Er werd dus meegedacht! Kortom, een aanrader!

Positief beoordeeld

J. Karssen » Ermelo

Betreft: Uitruimen en veegschoon opleveren in Haarlem

De huurwoning van mijn overleden oom in Haarlem moest veegschoon worden opgeleverd binnen vier weken. Ik had zelf al veel persoonlijke spullen een goede bestemming gegeven maar er blijft dan nog zoveel over zoals een moeilijk te verwijderen vloerbedekking. Een professionele uitruiming is dan een geweldige oplossing en Inboedel Opruimen.com heeft dit zeer grondig uitgevoerd. Na een inventarisatie in het huis is een prijs afgesproken met de garantie dat mochten er nog werkzaamheden worden geeist door de verhuurder bij de sleuteloverdracht, dit ook voor hun rekening nog in orde wordt gemaakt. Dit was voor mij een enorme geruststelling na vele maanden zorg en regelen. Het was niet nodig, alles was weg, tot en met de rubberen vloermat voor de voordeur, alle gaatjes in de muren waren gevuld. Alle afspraken zijn nagekomen. Mijn complimenten voor de zorgvuldige dienstverlening!

Positief beoordeeld

Marcel » Haarlem

Betreft: Ontruimen woning in Baarn

We zijn zeeeeeeeer tevreden over de service van dit bedrijf!!
Na het overlijden van mijn moeder moest haar huis leeggeruimd worden; in tijden van verdriet is het dan zó fijn als er met je wordt meegedacht op een hele prettige en persoonlijke manier. Het huis is leeg en bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken en zelfs meer!
Onze ervaring is, dat de eigenaar en zijn team absoluut betrouwbaar zijn en de afspraken nakomen. Betaling is achteraf, na “inspectie” 😉 en geen extra kosten: je betaalt wat tevoren overeengekomen is.
Zooooooo fijn, dat er mensen zijn, die in moeilijke tijden zo’n zware “klus” van je kunnen overnemen.
Dank jullie wel!!!!
We kunnen iedereen dit bedrijf zeeeeeer aanbevelen!!!

Positief beoordeeld

Wendy » Baarn

Betreft: bezemschoon opleveren huurhuis in Almere

Het huurhuis van onze moeder in Almere moest leeg. Ze noemde het zelf een museum. Veel op te ruimen dus. Op beide verdiepingen en op de trap lag vaste wollen vloerbedekking die er uit moest. Enorme kasten die niet te tillen waren. Een schuur vol spullen. We waren heel blij dat Inboedel Opruimen.com ons dit uit handen kon nemen tegen een redelijk tarief. Ook heel prettig dat we wisten dat sommige meubels weer een nieuw plekje zouden vinden. Kortom: we zijn heel tevreden. Het huis van onze moeder is van top tot teen opgeruimd en schoon achtergelaten met oog voor details en een heel efficiënte manier van werken. We kunnen dit bedrijf van harte bij anderen aanbevelen.

Positief beoordeeld

Annemieke Bosch » Almere

Betreft: huis opruimen in Utrecht

Mijn ervaring is, dat het netjes, werd gedaan. Mijn oom had een ernstig ongeluk gehad, waar hij aan zijn verwondingen is overleden. Ik zorgde voor zijn uitvaart, en aal adminstatieve dingen, plus dat ook zijn huis opgeruimd moest worden. Ik wilde dit waardig doen. zijn meeste spullen hebben ook en goede plek gevonden. Mensen die iets nodig hadden, een museum voor zijn orgeltjes, die hij zelf had gemaakt. etc., etc.

Ik was al vanaf 25 april bezig, en ineens was ik het zo zat. ik belde het bedrijf op en vroeg, ik akn niet meer, wilt u zo vriendelijk zijn om verder het huis helemaal leeg te halen, want ik kan niet meer. Ze hebben alles gedaan, hij was echt leeg, de lampen weg, gaatjes gedicht in de muren, de overige meubels die er nog stonden, vloerbedekking, zeil weg, en ik had nergens geen omkijken meer na, fantastisch, en ook keurig aangeveegd. 2 dagen later heb ik de sleutels ingeleverd. Bedankt, want ik was er te moe voor, en het zag er echt netjes uit. Waar ik ook een beetje om kon lachen was, ik had wat schoonmaakspullen staan, om de kastjes schoon te maken, zelfs dat was weg, ze hadden ook gezegd, alles gaat weg, we maken het helemaal leeg, en dat klopte ook hahahaha. Ik vroeg later waar zijn mijn schoonmaakspullen gebleven, o die zijn ook weg, leeg is voor hun ook leeg. Duidelijk.

Positief beoordeeld

E. Schreyer » Utrecht

Betreft: woning leegruimen in LEIDEN

Mijn moeder was overleden. Woning moest worden leeggeruimd. Afspraak gemaakt voor offerte. Goede prijs en betrouwbare indruk dus meteen de offerte omgezet in een opdracht. Woning was geheel bezem schoon opgeleverd. Schroeven eruit gehaald en gaten netjes gedicht. Was er 110% tevreden over. De woningbouwvereniging ook! Complimenten!

Positief beoordeeld

Giertje » Leiden

Betreft: Schoon opleveren appartement in Rotterdam

Een bedrijf vinden dat een groot appartement leeg ruimt en schoon oplevert … Dat is nog wel te doen. Maar hoe betrouwbaar is het?
Ik had al snel het gevoel dat dat bij Inboedel Opruimen.com wel goed zit.
Alle afspraken punctueel nagekomen, duidelijke offerte, soepel telefonisch en email-overleg over de definitieve uitvoering van de klus. En bovenal een onberispelijke afwerking! De heer Wilfred Meier Nolte heeft alles onder controle.
Kortom: Inboedel Opruimen.com beveel ik aan iedereen van harte aan.

Positief beoordeeld

G.S.M. van Velzen » Rotterdam

Betreft: vloerbedekking en zeil eruit halen in Wormerveer

Het huis van mijn moeder moest leeg. Ik woon dik 100 km bij haar vandaan. We hebben eruit gehaald wat mee moest. De rest hebben we overgelaten aan dit bedrijf, de rest spullen ophalen en de vloerbedekking en zeil eruit halen.
Hoorde van de woningbouw dat ze nog nooit zo’n netjes schone opgeleverde trap hadden gezien.
Het was een zaak van vertrouwen omdat wij op afstand wonen. Heeft ons veel werk gescheeld.

Positief beoordeeld

Kees » Wormerveer

Betreft: Verkoop schoonmaken woonhuis+werkpl in Haarlem

Na een orienterend bezoek en een keurige offerte van de firma zijn ze op de afgesproken datum gestart met het verkoopschoon opleveren van het woonhuis en daarbijbehorende (ex) werkplaats van mijn overleden ouders.
Alles is piekfijn verlopen. Alle afspraken keurig nagekomen, inclusief tussentijds telefonisch overleg. Oplevering na telefonische afspraak. Alles was prima in orde.
Er is in drie dagen ontzettend veel werk verzet. De buren hebben er heen enkele hinder van ondervonden. Niets dan lof over deze firma. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Positief beoordeeld

Everty » Haarlem

   

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.