Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Referenties 9

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties per pagina voor u onder elkaar gezet.

Betreft: Inboedel Opruimen.com

In één woord geweldig wat deze mensen weten te presteren. Tegen een alleszins acceptabel tarief echt kwaliteitswerk, waarbij afspraken meer dan nagekomen worden.
Een trap wordt niet alleen zonder lijmresten opgeleverd, zelfs de houten trapleuning wordt met schuurpapier onderhanden genomen.

Positief beoordeeld

Van Schaijck

Betreft: Ontruimen woning overleden vader in Den Haag

In verband met het overlijden van mijn vader moest zijn voormalige woning in Den Haag volledig worden ontruimd en “verkoopklaar” worden gemaakt. Zelf zijn wij maanden bezig geweest om alles uit te zoeken en wij hadden niet de moed en gelegenheid om alle zaken die “weg” konden verder zelf op te ruimen. Via internet hebben wij daarvoor bij diverse bedrijven offerte aangevraagd. Hoewel Inboedel Opruimen.com zeker niet de goedkoopste aanbieding had gedaan zijn wij toch met hen in zee gegaan omdat zij het meeste vertrouwen uitstraalden. En daarin zijn wij zeker niet beschaamd! Alle werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak en op een zeer discrete en plezierige wijze uitgevoerd. De woning is binnen drie dagen volledig ontruimd en schoongemaakt opgeleverd en kan nu zo de verkoop in. Chapeau! We kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Positief beoordeeld

Jean & Jolanda Kierkels » Den Haag

Betreft: Leegruimen aanleunwoning in Amstelveen

Dag heer en mevrouw, Dank u wel voor het opruimen van de Klaasje Zevensterstraat in Amstelveen.
Het contact met u verliep professioneel en plezierig.
Het werk werd keurig volgens afspraak gedaan.
En inderdaad werd op Koninginnedag nog teruggekomen om het werk af te maken.
Wat uw weblog vermeldt is geheel correct.
Hulde!

Positief beoordeeld

J. Brüggen » Amstelveen

Betreft: Woning leeg én kaalgemaakt in ’s Gravenhage

Om te voldoen aan de eisen van de huiseigenaar moest het huis van mijn overleden moeder leeg én kaal opgeleverd worden. Voor ons een helse klus maar Inboedel Opruimen.com heeft echt alle rommel opgeruimd en het hele huis kaalgemaakt. Werkelijk alles is door hen gedaan; tot aan gordijnrails, ondervloeren, verlichting enz. aan toe. Zelfs het balkon was aangeveegd. Tot aan het laatste spijkertje is alles verwijderd. Wij waren uitermate tevreden met het geleverde werk. Ook het contact met het bedrijf via email en telefonisch verliep vriendelijk en correct. Dankzij hen is een hele last van onze schouders genomen en hebben wij na afloop opgelucht kunnen ademhalen. Wij zagen er als een berg tegenop maar zij hebben de klus van A tot Z perfect gedaan !

Positief beoordeeld

Charles » 's Gravenhage

Betreft: ontruiming woning in Rotterdam

Op 6 april j.l. heeft u het huis van mijn vader ontruimt in Rotterdam-Ommoord. Ik wil u toch even laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat.
Ik en mijn zussen willen u hier voor hartelijk bedanken en zullen u zeker aanbevelen bij anderen.

Positief beoordeeld

Karin van Mourik » Rotterdam

Betreft: leegruimen woonhuis in Apeldoorn

Voor een zeer scherpe prijs en volledig volgens afspraak het huis van mijn overleden moeder geheel ontruimd en bezemschoon opgeleverd. Overleg verliep zeer plezierig met deskundige inbreng en begrip voor onze wensen.
Kortom: Inboedel Opruimen.com heeft ons op voortreffelijke wijze en zeer redelijke kosten van een erg vervelende klus afgeholpen.

Positief beoordeeld

J.J. van Nes » Apeldoorn

Betreft: Opruimen inhoud loods in IJmuiden

In de afgelopen barre winterse periode “2009/2010” moest met spoed mijn opslagloods met EHBO materialen worden opgeruimd in verband met verhuur van de loods, het een en ander als gevolg van beeindiging van mijn werkzaamheden. De Heer Wilfred heeft met grote inzet in enkele dagen de klus voortreffelijk geklaard en de loods veegvrij schoon opgeleverd. De manier waarop de werkzaamheden zijn uigevoerd en zijn financieel meedenken hebben mij groot respect afgedwongen.

Positief beoordeeld

Frans Tasseron » IJmuiden

Betreft: Verwijderen vloerbedekking in Haarlem

Een etagewoning moest door ons leeg opgeleverd worden. Met Inboedel Opruimen.com afgesproken, dat zij de vloerbedekking en een aantal achtergebleven artikelen verwijderden. Dit is geheel volgens afspraak netjes gedaan.

Positief beoordeeld

Ada Dijkstra » Haarlem

Betreft: leegruimen van een magazijn 400m2 in Amsterdam

Wegens beeindiging van mijn groothandelbedrijf moest mijn opslagplaats met ca. 400 pallets ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Van Inboedel Opruimen.com kreeg ik een zeer scherpe offerte. Hiernaast kon ik nog enkele wensen en eisen met hun bespreken en ondanks dat deze niet op papier omschreven stonden, werd alles precies volgens afspraak uitgevoerd. Hiernaast werd ook door Inboedel Opruimen.com., zorg gedragen voor de contacten met derden, volgens volle tevredenheid van mij.
Kortom een hele goede en fijne ervaring voor mij. Met name omdat ik Inboedel Opruimen.com op hun woord kon geloven !! In deze tijden toch een zeldzaam iets. Ik kan u gerust stellen dat het werk prima gedaan werd en hiernaast eerlijkheid in hun vaandel staat. Kortom een bedrijf die ik zeker kan aanbevelen.

Positief beoordeeld

Alex » Amsterdam

Betreft: winkel bezemschoon opgeleverd in Leiden

Mijn winkel werd wegens pensioen gerechtigde leeftijd opgeheven. Ik moest de winkel bezemschoon opleveren, iets waar ik, omdat ik niet zo handig ben, enorm tegenopzag. Ik maakte een afspraak met Inboedel Opruimen.com en ontving een keurige offerte. Zaterdag was mijn laatste verkoopdag. Op maandagmorgen haalde ik de laatste spulletjes die ik nog wilde hebben op en liet de rest over aan Inboedel Opruimen.com. Toen ik dinsdagmiddag nog even ging kijken of het al opschoot, was inderdaad alle rommel al opgeruimd. Het pand werd tot tevredenheid van de verhuurder en de nieuwe huurder opgeleverd. Grote klasse ! Voor mij een zorg minder.

Positief beoordeeld

Foto Lindhout » Leiden

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.