Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Referenties

Op deze pagina’s kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties per pagina voor u onder elkaar gezet.

Woning verhuur-/verkoopklaar maken

In een voor ons emotioneel zware tijd door het plotselinge overlijden van mijn moeder, hebben wij ervoor gekozen gebruik te maken van de service van InboedelOpruimen.com om haar woning opleverbaar te maken voor verhuur/verkoop.

En wat een verademing en warm bad om in terecht te komen:
Allereerst een kennismakinggesprek, waarna de gehele woning werd bekeken. Tijdens deze ronde werd bekeken wat in oude staat moest worden teruggebracht als de woning leeg zou zijn. Denk aan vloerbedekking, haakjes aan en gaatjes in de muur, etc.

Hierna werd een schatting gemaakt van de hieraan verbonden kosten, inclusief het weghalen van alle meubelen, kleding en andere spullen, die in de woning zijn achtergebleven. Tegen een schappelijke prijs worden dan alle spullen respectvol opgehaald in ongemarkeerde vrachtwagens, die vervolgens allen worden vervoerd naar een grote opslag, waar de spullen worden onderverdeeld in de gang naar verschillende goede doelen.

Dus géén containers, waar de spullen van een overleden naaste in worden gegooid, maar alles netjes opgehaald – als bij een verhuizing. En als opdrachtgever hoef je daar niet bij aanwezig te blijven.

Als alles afgerond is, heb je de optie om de woning zelf nog te inspecteren. En het zag er netjes uit.De service was prima, de mensen waren beleefd, meevoelend en accuraat.

Ik kan een ieder InboedelOpruimen.com aanbevelen.
Het maakt de verwerking van het verdriet een stukje dragelijker.

Positief beoordeeld

Cora » Amsterdam

Woning ontruimen

Ik wil jou en het team bedanken voor het mooie werk dat jullie hebben verricht. Jouw medewerkers hadden nog een doosje op de vensterbank gelegd met mapjes foto’s. Die hadden wij met het leeghalen van het huis over het hoofd gezien. Super bedankt dat jullie dit apart gehouden hebben, dit wordt zeer gewaardeerd.

De woningbouw heeft alles goedgekeurd en het huis is opgeleverd.

Nogmaals bedankt voor het uit handen nemen en ontzorgen, ik ben blij dat alles zo soepel is verlopen.

Groetjes, Grace

Positief beoordeeld

Grace

Eengezinswoning ontruimen

Ik ben uitermate tevreden over InboedelOpruimen.com. Op internet gezocht naar een bedrijf dat het huis van mijn overleden moeder leeg kon ruimen. Na het lezen van de informatie op de site van InboedelOpruimen.com meteen een goed gevoel gekregen.

Het contact verliep prettig en afspraken werden heel netjes nagekomen. Het huis is keurig leeg en schoon opgeleverd. Ik ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden en raad dit bedrijf zeker aan!

Met vriendelijke groet, Marieke

Positief beoordeeld

Marieke » Noord-Holland

Eengezinswoning ontruimen in Lisse

Wij stonden voor een enorme opgave toen het huurhuis van mijn moeder moest worden ontruimd nadat zij was opgenomen in een verpleeghuis. Mijn ouders waren echte verzamelaars en hadden 47 jaar hun huis van boven tot onder volgestopt met spullen. We hadden echt niet geweten hoe we zelf (enig kind plus echtgenote) het huis leeg en bezemschoon hadden moeten opleveren aan de eigenaar.

We hebben verschillende huisruimers om een offerte gevraagd. Inboedel Opruimen.com was niet alleen de voordeligste optie, maar ook de menselijkste, door hun begrip voor de situatie en hun manier van meedenken, bijvoorbeeld ook met het asbest dat in het huis van mijn moeder werd aangetroffen. Ze zijn uiteindelijk bijna vier dagen bezig geweest en waren ook bereid om spullen van mijn moeder tijdelijk op te slaan. Ze kwam namelijk eerst in de crisisopvang in een ander verpleeghuis terecht en kon pas drie maanden later verhuizen naar het verpleeghuis in haar woonplaats, vlak bij alle mensen die ze kent.

Toen die plek vrijkwam en kort daarna ook nog eens twee dagen naar voren werd verschoven, heeft Inboedel Opruimen.com zich zeer flexibel getoond en de resterende spullen toch nog op de juiste dag naar het verpleeghuis verhuisd. Een hele last van onze schouders!

Positief beoordeeld

Matthijs D. » Lisse

Woning leegruimen in Krommenie na overlijden vader

Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor het leegruimen van mijn vaders huis. Zo top gedaan!!! Alles netjes afgevoerd, goed contact gehouden, en het eindresultaat; geweldig!!

Jullie doen wat jullie afspreken, namelijk ontzorgen!! Dit is een aanbeveling voor iedereen die hier voor komt te staan!!

Groeten Lia Overmeer

Positief beoordeeld

Lia Overmeer » Krommenie

Woningontruiming Diemen

Beste Inboedel Opruimen,

Langs deze weg laat ik weten dat de makelaar het door jullie leeggehaalde en opgeruimde huis heeft goedgekeurd zonder aanmerkingen.

Uiteraard ook namens mijn echtgenote bedank ik je voor de integere en vlotte afhandeling.
De factuur is zojuist overgemaakt.

Met vriendelijke groet,
P. van der M.

Positief beoordeeld

P. van der M. » Diemen

Appartement Gouda leeggeruimd na overlijden

Ik had voor Inboedel Opruimen een flinke klus, waarbij veel kasten, vloerbedekkingen, honderden spijkers en schroeven verwijderd moesten worden en de gaatjes weer gevuld. Alles in fijn overleg gedaan, telefonisch prima bereikbaar en alles keurig opgeruimd.

Echt een aanrader!

Positief beoordeeld

Arthur S. » Gouda

Huurwoning in Schagen bezemschoon opleveren met Opleveringsgarantie

Na het overlijden van onze (schoon-)vader moest het huis leeggehaald worden.
Het contact met Inboedel Opruimen verliep direct soepel. Duidelijke uitleg over de manier van werken en een afspraak was snel gemaakt voor een bezichtiging van de klus zodat een offerte uitgebracht kon worden.
De ontruiming kon al snel worden uitgevoerd. Al met al was het een klus van bijna 3 dagen waarbij het huis, de schuur en de garage geheel ontruimd is, ook de vloerbedekking (ook op de trappen) en de gordijnen werden verwijderd. Alle gaten werden gedicht, het huis werd bezemschoon opgeleverd.
De oplevering aan de huisbaas verliep vlekkeloos, deze was zeer tevreden over hoe netjes het er allemaal uitzag. Inboedel Opruimen is een echte aanrader!

Positief beoordeeld

Erwin & Franca » Schagen

Leegruimen en verkoopklaar maken Herenhuis te Den Haag

Gezien het overlijden van een alleenstaande dame was ik, als executeur testamentair, genoodzaakt maatregelen te nemen om het grote herenhuis, bestaande uit kelder, begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping en zolder te ontruimen. Deze klus zag ik niet zitten en heb via internet gezocht naar een firma die dit voor mij zou willen doen.
Hierbij kwam ik bij “InboedelOpruimen.com”.
Na een prettig telefonisch gesprek met de eigenaar werd een vrijblijvende afspraak gemaakt bij het betreffende pand, zodat er een goede inventarisatie kon worden gemaakt welke consequentie dit zou hebben, zoals kosten, grote auto, aantal dagen, etc.
Snel na de inventarisatie ontving ik een offerte met de data wanneer het gedaan zou kunnen worden. Op de afgesproken dag was men precies op tijd. Men zou eerst 2 dagen nodig hebben, maar omdat men een aantal mensen meer had ingezet had men aan 1 dag voor ontruiming voldoende.
De tweede dag kwam de eigenaar om alles te controleren, zoals spijkers / schroeven verwijderen, bezemvrij te maken etc..
Kortom de werkzaamheden werden op punctuele en fijne manier verricht. Zeer tevreden over genoemd bedrijf die alles discreet en met respect aan de overledene hebben afgehandeld.

Positief beoordeeld

Hans H. » Den Haag

Ontruimen appartement Amstelveen

Na het overlijden van onze vader, moest zijn appartement geruimd en klaargemaakt worden voor oplevering. Het team van InboedelOpruimen.com was zeer behulpzaam en flexibel om dit voor ons te doen, ondanks de korte tijd die nog beschikbaar was.
Tijdens een voorbezoek zijn we samen door het appartement gelopen om de nodige werkzaamheden door te nemen. Ook kregen wij een aantal zeer bruikbare tips wbt de afhandeling van de nalatenschap.
Over een periode van 3 dagen is het appartement uitgeruimd, schoongemaakt en geschilderd. Dit alles is tot volle tevredenheid gedaan en een dag later werd het appartement succesvol opgeleverd na de eind-inspectie. Wij raden het team van InboedelOpruimen.com van harte aan voor een zorgvuldige, respectvolle en efficiënte ruiming en oplevering!

Positief beoordeeld

Max P. » Amstelveen

Leegruimen van de zolder, schuur en garage

Geachte heer Meier Nolte,

Ik hoop dat u afgelopen dinsdag goed bent thuis gekomen en dat u geen autopech onderweg hebt gehad. Er zat een flinke lading in de vrachtwagen en aanhanger. Ik wilde u nog bedanken voor het leeg halen van de 3 ruimtes. Mijn moeder en ik zijn erg blij dat alles goed is verlopen en dat de zolder, de schuur en garage eindelijk weer netjes zijn. De garage klinkt gewoon hol als je erin staat!

Voor mijn moeder en mij weer een zorg minder.

Positief beoordeeld

Monique Peute

Leegruimen huis Amsterdam

Met het overlijden van mijn moeder in het verschiet was InboedelOpruimen.com bereid om, heel discreet, alvast de boel in ogenschouw te nemen om een offerte op te stellen. In tegenstelling tot andere bedrijven deed InboedelOpruimen.com geen berekening van wat men voor de huisraad kon krijgen. Elke vertrek werd snel ingeschat op basis van hoeveel mensen er nodig zouden zijn voor de klus; geen foto’s om in te schatten hoeveel geld er gemaakt kon worden. Wij hebben dat zeer op prijs gesteld en ervaarden het als meer professioneel dan de concurrentie. Daarenboven leek InboedelOpruimen.com ook een op de praktijk gebaseerde kennis te hebben van wat de woningbouw zou verwachten, nog voor de woningbouw die eisen aan ons kenbaar had gemaakt.

De offerte kwam binnen 24 uur. Het contact met InboedelOpruimen.com was stipt, wat het vertrouwen inboezemde dat de afhandeling ook stipt zou gaan. InboedelOpruimen.com heeft haar uiterste best gedaan te helpen. Toen bleek dat ik ivm terugkeer naar mijn woonplaats in het buitenland niet bij de oplevering kon zijn maakte de eigenaar Wilfred zich daarvoor beschikbaar. Het leegruimen was dankzij InboedelOpruimen.com een proces dat geen last voor ons was, vlekkeloos verliep, en ons enorm geholpen heeft. Absoluut aangeraden. Niet verder kijken.

Positief beoordeeld

Ruud Hein

Ton Dorland is tevreden over InboedelOpruimen.com

Ik heb vanmorgen (25 januari) de Ericahof 38 te Barneveld prima opgeruimd aangetroffen. Ook de koper was tevreden. De overdracht van de woning heeft inmiddels plaats gevonden. Ik wil U en uw collega’s bedanken voor het werk. De rekening heb ik inmiddels voldaan.

Positief beoordeeld

Ton Dorland

Cora Romein beveelt InboedelOpruimen.com aan!

Ze denken mee, ze behandelen de spullen in het huis met respect, werken snel, precies en tegen een redelijke prijs. Vriendelijke mensen. Heb je ooit een bedrijf nodig dat helpt om een huis te ontruimen, ook naar alle tevredenheid van een woningbouw vereniging? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres.
Top service!

Positief beoordeeld

Cora Romein

Huis, schuur en tuin leegruimen in Beverwijk

Begin deze maand moest het huis van onze vader leeggeruimd en schoon opgeleverd worden voor de woningbouw vereniging. Er is prima werk geleverd. Goed contact, zowel via de mail als telefonisch. Het bedrijf InboedelOpruimen.com maakt duidelijke afspraken en komt die ook na. Met dichte aanhanger is alles afgevoerd, voor de buurt was het als een verhuizing. In een woord KEURIG. Ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Positief beoordeeld

Hennie Dijcks » Beverwijk

Woning Haarlem verkoopklaar maken

Dank voor de goede oplevering van de Parnassiakade. Mijn broer heeft het huis vanmiddag overgedragen aan de verhuurder en het zag er allemaal prima uit: complimenten!!

Ook nog dank van mijn schoonzus voor het helpen met de ijskast en wasmachine.

Positief beoordeeld

Robert J. » Haarlem

Leegruimen Rivieren laan 97 Purmerend

Wij willen U en uw medewerkers bedanken voor het leegruimen en opleveren van het appartement van onze broer. Mijn broer was een verzamelaar van hout, panelen en gereedschap en zijn huis stond propvol!!!

We zijn zeer onder de indruk van het begrip dat getoond is door U, de perfecte medewerking en goede zorg om ons zoveel mogelijk te ontlasten. Zonder jullie hulp zou het ons niet gelukt zijn om het huis terug te geven aan de woningbouwvereniging.

Onze oprechte dank en ik zou zeker jullie bedrijf aanbevelen. Complimenten!!

Positief beoordeeld

M. Amir-Roozendaal » Purmerend

Woning leegruimen in Utrecht

Ons verhuurde huis moest in verband met een plotseling overlijden van de bewoner leeggeruimd worden, zodat het aansluitend opnieuw de verhuur in kon. Afgaande op de goede beoordelingen werd er daarom gekozen voor Allerommelopgeruimd. Geen moment spijt van gehad. Alles was tip-top geregeld! De offerte, het tijdsbestek en zo ook de oplevering.

Fijn dat er ook nog servicegerichte firma’s zijn; onze dank is groot!

Positief beoordeeld

Cootje » Utrecht

Ontruimen en veegschoon opleveren van ruime bovenwoning in Amersfoort

Enige tijd geleden via-via vernomen dat Inboedelopruimen.com probleemloos onze bovenwoning in Amersfoort zou kunnen leegruimen. Op basis van deze referentie – en onze krappe planning – hebben we besloten om met deze woningontruimer contact te zoeken. Na de inventarisatie volgde al snel een offerte en gelukkig was de inspectiedatum haalbaar. Voor ons een hele zorg minder. Het plan van aanpak en de uitvoering verliepen zoals vooraf overeengekomen (inclusief opleveringsgarantie!). Daar kun je dus zelf niet tegenaan werken. Kortom; blij dat we voor Inboedelopruimen.com hebben gekozen. O ja, de verhuislift bleek een uitkomst!

Positief beoordeeld

Gerda F. » Amersfoort

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over InboedelOpruimen.com.
Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! InboedelOpruimen.com is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » Haarlem

Betreft: ontruiming woning in Zaandijk

Na het plotselinge overlijden van onze zwager en broer kregen we, naast het verdriet, te maken met een woningbouw, die de woning leeg en schoon opgeleverd wilde hebben. De firma Inboedel Opruimen.com benaderd en Wilfred Meier Nolte kwam langs om de boel door te spreken en meteen te regelen.

Alles is ons uit handen genomen. Op vakkundige wijze is de boedel opgeruimd en de woning schoongemaakt. We zijn de firma meer dan dankbaar, zeker nadat de woningbouw in Zaandam, tevreden was over het resultaat.

Positief beoordeeld

Arie en Loes Bot » Zaandijk

Betreft: uitruimen huis van onze moeder in Krommenie

De vijfkamerwoning stond tjokvol en wij konden het uitruimen niet voor elkaar krijgen. Inboedel Opruimen.com was echt een redder in de nood! Supersnel en superopgeruimd, wij zijn echt ontzettend tevreden met hun service. Vriendelijke contactpersoon met een aantal prima adviezen. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf en bevelen het van harte aan.

Positief beoordeeld

Joke Bol » Krommenie

Betreft: Woning ontruimen na overlijden in Wijk bij Duurstede

De werkzaamheden werden uitgevoerd door 2 personen. Duidelijk op elkaar ingewerkt.alles werd vlot ingepakt en vervoerd naar de vrachtauto. Geen opvallende vrachtauto of container. Keurige bedrijfskleding. Bovendien ondanks opbreking van de straat sneller klaar dan gedacht. Daarna nog in de centrale hal van het gebouw eventueel vuil netjes opgeveegd.
Al met al een pluim waard en positieve reclame voor her bedrijf.

Positief beoordeeld

Gerard » Wijk bij Duurstede

Uitruimen flatwoning na overlijden in Haarlem

Ik ben onder de indruk van de snelheid en de correcte afdoening van de ontruiming van de flatwoning van een bekende na diens onverwachte overlijden. De heer Meier-Nolte en zijn medewerkers van inboedelopruimen.com hebben geheel volgens de afspraak de klus goed en tegen het vooraf overeengekomen bedrag uitgevoerd. Zeker een aanbeveling voor anderen.

Positief beoordeeld

Kees Maas » Haarlem

Betreft: Appartement met berging leegruimen in Haarlem

Wat een fantastisch werk heeft de heer Meier-Nolte met medewerkers van Inboedel Opruimen.com gedaan! Het appartement van onze moeder, die naar een verzorgingshuis ging moest in enkele dagen worden leeggeruimd. Meubels moesten verwijderd worden, sommige opgeslagen en tapijt verwijderd. De heer Meier-Nolte toonde veel respect voor de wensen van onze moeder en heeft een hoop items naar een goed doel gebracht. Alles verliep perfect zoals afgesproken en de verhuurder was onder de indruk van hoe het appartement en berging waren achtergelaten. Wij waren vooral blij dat we op Inboedel Opruimen.com konden vertrouwen om het appartement goed op te leveren, zodat we ons in alle rust met de niet eenvoudige taak van het verdelen en sorteren van dierbare spullen konden bezighouden. Bij dit alles komt dat de prijs voor het geleverde heel redelijk was. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen en willen Inboedel Opruimen.com van de heer Meier-Nolte absoluut aanraden: wat een geweldige job!

Positief beoordeeld

Arnold Brakenhoff » Haarlem

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.