Inboedel Opruimen.com

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Referenties

Op deze pagina kunt u beoordelingen van klanten van Inboedel Opruimen.com en haar zusterbedrijf lezen. Van huis leegruimen tot aan appartement bezemschoon opleveren; wij hebben alle referenties voor u onder elkaar gezet.

Woning leegruimen in Utrecht

Ons verhuurde huis moest in verband met een plotseling overlijden van de bewoner leeggeruimd worden, zodat het aansluitend opnieuw de verhuur in kon. Afgaande op de goede beoordelingen werd er daarom gekozen voor Allerommelopgeruimd. Geen moment spijt van gehad. Alles was tip-top geregeld! De offerte, het tijdsbestek en zo ook de oplevering.

Fijn dat er ook nog servicegerichte firma’s zijn; onze dank is groot!

Positief beoordeeld

Cootje » geplaatst op 09-12-2017

Ontruimen en veegschoon opleveren van ruime bovenwoning in Amersfoort

Enige tijd geleden via-via vernomen dat Allerommelopgeruimd.nl probleemloos onze bovenwoning in Amersfoort zou kunnen leegruimen. Op basis van deze referentie – en onze krappe planning – hebben we besloten om met deze woningontruimer contact te zoeken. Na de inventarisatie volgde al snel een offerte en gelukkig was de inspectiedatum haalbaar. Voor ons een hele zorg minder. Het plan van aanpak en de uitvoering verliepen zoals vooraf overeengekomen (inclusief opleveringsgarantie!). Daar kun je dus zelf niet tegenaan werken. Kortom; blij dat we voor Allerommelopgeruimd hebben gekozen. O ja, de verhuislift bleek een uitkomst!

Positief beoordeeld

Gerda F. » geplaatst op 03-12-2017

Uitruimen flatwoning na overlijden in Haarlem

Ik ben onder de indruk van de snelheid en de correcte afdoening van de ontruiming van de flatwoning van een bekende na diens onverwachte overlijden. De heer Meier-Nolte en zijn medewerkers van allerommelopgeruimd.nl hebben geheel volgens de afspraak de klus goed en tegen het vooraf overeengekomen bedrag uitgevoerd. Zeker een aanbeveling voor anderen.

Kees Maas

Positief beoordeeld

Maas » geplaatst op 30-11-2017

Ontruimen appartement in Haarlem

Het huis van onze 94-jarige moeder was verkocht omdat zij verhuisd was naar een zorginstelling. En dan moet, een paar dagen voor de eigendomsoverdracht bij de notaris, dat hele huis nog leeggehaald worden. Op internet kwam ik goede recensies tegen over InboedelOpruimen.com.
Mijn keuze voor dit bedrijf was een gouden greep: alleen maar pluspunten. Zeer goed bereikbaar via 06, hele plezierige kennismaking op locatie, scherpe offerte, flexibele opstelling, goed advies allemaal vooraf.

En dan de dag van de opruiming zelf: professioneel, snel, zorgvuldig, gezellig, en voor ons als familie ontzorgend in optima forma. Er werd nog een doosje met sieraden gevonden dat wijzelf nooit gevonden zouden hebben. Ook de ingehuurde verhuislift ( 25 meter hoog) functioneerde op tijd, perfect en professioneel.

Zelden heb ik met zoveel plezier daags na de geleverde prestatie de factuur betaald. Echt een aanrader! InboedelOpruimen.com is een hele fijne betrouwbare partner. DOEN!

Positief beoordeeld

Hans van der Steen » geplaatst op 28-06-2017

Betreft: ontruiming woning in Zaandijk

Na het plotselinge overlijden van onze zwager en broer kregen we, naast het verdriet, te maken met een woningbouw, die de woning leeg en schoon opgeleverd wilde hebben. De firma Inboedel Opruimen.com benaderd en Wilfred Meier Nolte kwam langs om de boel door te spreken en meteen te regelen.

Alles is ons uit handen genomen. Op vakkundige wijze is de boedel opgeruimd en de woning schoongemaakt. We zijn de firma meer dan dankbaar, zeker nadat de woningbouw in Zaandam, tevreden was over het resultaat.

Positief beoordeeld

Arie en Loes Bot » geplaatst op 30-11-2016

Betreft: uitruimen huis van onze moeder in Krommenie

De vijfkamerwoning stond tjokvol en wij konden het uitruimen niet voor elkaar krijgen. Inboedel Opruimen.com was echt een redder in de nood! Supersnel en superopgeruimd, wij zijn echt ontzettend tevreden met hun service. Vriendelijke contactpersoon met een aantal prima adviezen. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf en bevelen het van harte aan.

Positief beoordeeld

Joke Bol » geplaatst op 23-10-2016

Betreft: Woning ontruimen na overlijden in Wijk bij Duurstede

De werkzaamheden werden uitgevoerd door 2 personen. Duidelijk op elkaar ingewerkt.alles werd vlot ingepakt en vervoerd naar de vrachtauto. Geen opvallende vrachtauto of container. Keurige bedrijfskleding. Bovendien ondanks opbreking van de straat sneller klaar dan gedacht. Daarna nog in de centrale hal van het gebouw eventueel vuil netjes opgeveegd.
Al met al een pluim waard en positieve reclame voor her bedrijf.

Positief beoordeeld

Gerard » geplaatst op 19-08-2016

Betreft: Appartement met berging leegruimen in Haarlem

Wat een fantastisch werk heeft de heer Meier-Nolte met medewerkers van Inboedel Opruimen.com gedaan! Het appartement van onze moeder, die naar een verzorgingshuis ging moest in enkele dagen worden leeggeruimd. Meubels moesten verwijderd worden, sommige opgeslagen en tapijt verwijderd. De heer Meier-Nolte toonde veel respect voor de wensen van onze moeder en heeft een hoop items naar een goed doel gebracht. Alles verliep perfect zoals afgesproken en de verhuurder was onder de indruk van hoe het appartement en berging waren achtergelaten. Wij waren vooral blij dat we op Inboedel Opruimen.com konden vertrouwen om het appartement goed op te leveren, zodat we ons in alle rust met de niet eenvoudige taak van het verdelen en sorteren van dierbare spullen konden bezighouden. Bij dit alles komt dat de prijs voor het geleverde heel redelijk was. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen en willen Inboedel Opruimen.com van de heer Meier-Nolte absoluut aanraden: wat een geweldige job!

Arnold Brakenhoff

Positief beoordeeld

arnoldbrakenhoff » geplaatst op 05-08-2016

Betreft: Huurwoning en berging opruimen in Almere

In verband met de verhuizing van mijn moeder naar het verpleeghuis heb ik ‘Inboedel Opruimen.com’ benaderd om haar appartement en berging waar zij 30 jaar in gewoond heeft, leeg te halen en oplever klaar te maken voor de woningbouw vereniging. Een mega klus die ik zelf nooit voor elkaar zou hebben gekregen.
Al heel snel was er een afspraak gemaakt en had ik de offerte binnen. De communicatie hierover verliep heel plezierig en correct.
Na 2 dagen heel hard werken door een energiek team dat plezier heeft in dit werk en ook nog oog had voor mijn emoties, is het appartement keurig opgeleverd. Zelfs het balkon was schoongeveegd. Ik ben erg onder de indruk van hun werkwijze. De meubels van mijn moeder hebben een goede bestemming gekregen.
Sleutelwoorden om dit bedrijf te typeren: vriendelijk, integer, professioneel en correct. Ik beveel ‘Inboedel Opruimen.com’ absoluut aan!

Positief beoordeeld

WAD » geplaatst op 13-05-2016

Betreft: Leeg opleveren huurwoning in Blaricum

Beste Inboedel Opruimen.com,

Vandaag heb ik de sleutels ingeleverd bij de woningcorporatie en daarbij is alles in orde bevonden. Sterker nog; uw bedrijf krijgt de complimenten over de staat waarin deze woning werd opgeleverd.

Het was plezierig met u samenwerken en ik hoop dat u via mond tot mond meer opdrachten mag ontvangen. Aan mij hebt u een goed ambassadeur!!!
Nogmaals dank aan uw hele team en vriendelijke groet,
L.A. Schiltmans

Positief beoordeeld

la.schiltmans » geplaatst op 06-04-2016

Betreft: Zeskamerappartement leegruimen in Den Haag

Mijn zeskamer-huurappartement moest worden leeggeruimd wegens verhuizing in een extreem stressvolle periode door ziekte van mijn man. Met Inboedel Opruimen.com vlot tot afspraken gekomen, een heel interessante offerte ontvangen en op de afgesproken datum alles (spullen, laminaat, gordijnen, rails, echt alles) in een dag keurig verzorgd opgeleverd. Onvoorstelbaar! Vandaag de eindinspectie gehad met de verhuurder en in plaats van in drie kwartier waren we in 20 minuten klaar. Ik ben erg tevreden en raad dit bedrijf aan iedereen aan.

Positief beoordeeld

esther.davidson » geplaatst op 28-01-2016

Betreft: appartement met berging leegruimen in Amsterdam

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Inboedel Opruimen.com. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en de uitvoering van de werkzaamheden is zeer naar tevredenheid verlopen. Snel, grondig en het huis ziet er uit alsof er nooit iemand heeft gewoond. Echt onvoorstelbaar. Wat een werk en wat een klasse! Alle dank aan Inboedel Opruimen.com

Positief beoordeeld

anique_slijters » geplaatst op 17-01-2016

Betreft: Huurwoning leegruimen in Utrecht

Inboedel Opruimen.com regeerde snel op mijn verzoek voor een offerte voor het leegruimen van de flat van mijn schoonmoeder. De offerte kon ter plekke gemaakt worden. Een week later werd de klus uitgevoerd worden.

Na twee dagen werk was de flat klaar voor oplevering aan de woningbouwvereniging inclusief dichtgeplamuurde gaatjes in de muren.

Heel professioneel voor een redelijke prijs.

Positief beoordeeld

Vollmüller » geplaatst op 06-10-2015

Betreft: Huurhuis opruimen tbv Oplevering in Harderwijk

Onlangs hebben wij "Inboedel Opruimen.com" ingeschakeld om een huurhuis (met tuin en schuur) "bezemschoon te maken voor de makelaar/oplevering. Deze opdracht is keurig en op tijd uitgevoerd. Zelf de makelaar, die ook de voorinspectie had gedaan dus de toestand "voor en na" kom beoordelen was onder de indruk.
De werkzaamheden hielden oa in het verwijderen van een houten (gelijmde vloer) en meerdere verlijmde tapijten; het dichten van gaten in de muur, het volledige leeghalen van een schuurtje en verwijderen van een volière, het verwijderen van alle overgebleven rommel inclusief een aantal oude kasten en het "bezemschoon" maken van alle ruimten.
De eigenaar was vriendelijk en professioneel en was eerst langsgekomen om een offerte te kunnen maken. Eea is vervolgens netjes uitgevoerd en tegen de afgesproken prijs die "redelijk en naar verwachting" was.
Kortom: aanrader!

Positief beoordeeld

arthur.d.visser » geplaatst op 05-10-2015

Betreft: Woonhuis leegruimen in Weesp

Mijn moeder is plotseling in een zorgtehuis geplaatst en het huis moest dus vrij snel leeggehaald worden. Dat is een behoorlijke klus als alle kinderen ook nog de hele dag aan het werk zijn. We waren wel al begonnen maar kwamen toch snel tot de conclusie dat het eigenlijk niet te doen is.

Dus hadden we een drietal bedrijven aangeschreven, het ene bedrijf heeft helemaal niet gereageerd en het andere bedrijf wilde ongeveer per vierkante centimeter gespecificeerd hebben wat er allemaal in het huis stond. Toen kregen we een belletje van Inboedel Opruimen.com en er werd direct een afspraak gemaakt om de klus te inventariseren, dat was al heel fijn. Daarna een prijsafspraak gemaakt (wat ons eigenlijk erg mee viel) en een datum afgesproken. Het bedrijf hanteerde de regels van de woningbouw en dat bleek, de woningbouw was zeer verbaasd en uitermate tevreden over hoe de woning er uit zag. Een compliment voor dit bedrijf dus en voor ons een grote zorg minder. Als er ooit nog zo iets voor doet weet ik wie ik ga bellen, een echte aanrader dus.
Met vriendelijke groeten,
Co en Yvon Tovar

Positief beoordeeld

CoYvon » geplaatst op 09-08-2015

Betreft: Woning leegruimen in Haarlem

De woning van mijn tante moest ontruimd worden en Inboedel Opruimen.com heeft deze klus super geklaard, contact was perfect en alle afspraken zijn top nagekomen. Zeer aan te bevelen ! Nogmaals mijn hartelijke dank. Marcel

Positief beoordeeld

H Kok » geplaatst op 25-06-2015

Betreft: Huurwoning leegruimen in Den Haag

Ik en ook de verhuurder van het grote huis waarin mijn moeder de laatste 40 jaar van haar leven woonde zijn zeer tevreden over de staat waarin het huis opgeleverd werd en dat allemaal dankzij Inboedelopruimen.com!

Positief beoordeeld

Giorgio » geplaatst op 24-05-2015

Betreft: Huurwoning leegruimen in Schiedam

Mijn vader moest noodgedwongen verhuizen naar een verpleeghuis en kon slechts enkele meubelstukken meenemen. Inboedelopruimen.com ingeschakeld om de rest van het huis leeg te maken. Deze experts hebben in één dag een eengezinswoning van drie verdieping (incl. 3 beklede trappen) geheel leeg en schoon opgeleverd. Petje af, hoor!

Positief beoordeeld

WimO » geplaatst op 26-04-2015

Betreft: Huis opruimen / uitruimen in Heiloo

Ik kom uit mijn werk, en heb de "eindcontrole gedaan" in ons huis in Heiloo.... Jullie opruim/uitruim-bedrijf is twee dagen bezig geweest, gisteren en vandaag, alles is zorgvuldig gedaan! Het was een bewuste/goede keuze dit zo te doen. Voor mij persoonlijk was het qua fysieke kracht, en qua tijd (had zeker een week nodig gehad, samen met een hele groep helpers, en in mijn werk is "verlof nemen" al zo'n probleem immers!) maar ook qua emoties, echt te zwaar geweest! Nu kon ik mijn baan doen, zonder verlof op te nemen, en werd het gedaan door neutrale "derden", en dat was goed zo.

Na vier-en-halve-maand na het overlijden van mijn maatje Aad, heb ik nu eindelijk 75% van alle klussen, papieren, brieven, telefoontjes, handelingen gehad, en kan ik zo langzamerhand meer tot mezelf/tot verwerking gaan komen. Alles in het huis is nu kaal, leeg, schoon.... confronterend, verdrietig, maar ook "goed nu" dat ik dit nu na al die maanden kan gaan afsluiten.... Mijn grote dank en complimenten aan Het bedrijf van Wilfred en zijn vrouw en de mannen, geweldig!!

Positief beoordeeld

sikrop » geplaatst op 31-03-2015

Betreft: Appartement in Amsterdam

Nadat mijn moeder was overleden, moest het appartement in het verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg en schoon worden opgeleverd. Ik schakelde Inboedel Opruimen.com in. Het contact was er meteen en twee dagen later kwamen de heer Meier Nolte en zijn vrouw kijken. Er werd direkt een prijs afgesproken waarmee ik akkoord ging. Op de afgesproken dag werd het appartement ontruimd, nadat wij eerst de persoonlijke spullen eruit hadden gehaald. Toen wij de dag daarna kwamen, troffen wij een geheel ontruimd en schoongemaakt appartement aan. Ook kleine oneffenheden van schilderijen enz. waren keurig weggewerkt. Het was een zeer aangename ervaring te zien hoe keurig het appartement eruit zag. Er was letterlijk niets op aan te merken! We konden met een gerust, en zelfs een beetje trots hart, de sleutels inleveren. Het was een enorme steun in een toch al nare tijd. Ik kan niet anders dan mijn dank en complimenten uitspreken voor het werk dat is geleverd door Inboedel Opruimen.com.
Nelleke Bartels, Amsterdam 9 maart 2015

Positief beoordeeld

Bartels » geplaatst op 10-03-2015

Betreft: Zolder en appartement bezemschoon in Warmond

Grote zolder en appartement leegruimen

Ik heb Inboedel Opruimen.com ingeschakeld om een grote zolder en een appartement in een verzorgingshuis leeg te ruimen. Ik kwam de volgende dag kijken en wist niet wat ik zag.... Zo netjes! Ik heb zelfs mijn collega erbij gehaald om het te laten zien.

Dit bedrijf is een aanrader!

Positief beoordeeld

blok » geplaatst op 31-12-2014

Betreft: boedel opruimen in Rotterdam

Inboedelopruimen.com ingeschakeld om onze units bij Shurgard leeg te halen. Hier stond al lange tijd oude administraties van bedrijven die failliet zijn gegaan en vanuit curatorschap bewaard moesten worden. Dit is keurig en snel geregeld, bezemschoon opgeleverd, geen omkijken naar gehad. Fijn dat jullie zo betrouwbaar zijn en van aanpakken weten, tegen een goede prijs. Inboedelopruimen.com is een absolute aanrader!

Positief beoordeeld

Simone » geplaatst op 18-11-2014

Betreft: leegruimen huur appartement in Amsterdam

Ik heb Inboedel Opruimen.com benaderd voor de volgende werkzaamheden:

 

  • Verhuizen aantal meubelen en spullen van huurappartement naar zorginstelling op afgesproken datum en tijdstip. Dit is netjes en zorgvuldig uitgevoerd.
  • Op de tweede afgesproken datum is het huur appartement incl. berging volledig naar de eisen van de woningbouwvereniging ontruimd. W.o. ook het verwijderen van vloerbedekking, gordijnen, rails, verlichting etc. Ook zijn alle schrootjes en woonkamer, gang en keuken verwijderd en afgevoerd.

 

 

Het hele traject is binnen het gestelde termijn vakkundig met veel verantwoordelijkheidsgevoel en integer uitgevoerd. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de uitvoering! Vermeld mag vermeld worden dat er een goede communicatie was tussen mij als klant en de uitvoerders. Prima.

Een belangrijk punt is dat; mocht de woningbouwvereniging bij de eindinspectie toch nog iets hebben op te merken dan zal Inboedel Opruimen.com het alsnog onder de garantie in behandeling nemen. Maar ik betwijfel of er nog een punt wordt gevonden. Klasse.
Met vriendelijke groet,
Mw M. de Boer

Positief beoordeeld

mdeboeradam » geplaatst op 16-11-2014

Betreft: Huis leegruimen in Rotterdam

September 2014,

In augustus 2014 Het bedrijf inboedelopruimen.com benaderd voor een offerte om het huis van onze overleden moeder leeg te ruimen.We kunnen hier kort over zijn, alle afspraken worden stipt na gekomen, huis is volledig leeg opgelevert, muren worden gerepareerd, wat schoon gemaakt moet worden wordt schoon geboend, enz.Huisbaas was zeer,zeer tevreden en wij natuurlijk ook. Zij doen wat ze beloven en meer en stipt op tijd. Hartelijk dank firma inboedelopruimen.com, wij zullen jullie aanbevelen.

Fop en Lisa Commerell

Positief beoordeeld

v.Trooijen » geplaatst op 15-09-2014

Betreft: huis leegruimen in Amsterdam

Mijn moeder ging naar een verzorgingshuis en liet de woning onverwachts achter. Nadat wij alles uitgezocht hadden moesten wij nog de woning schoon en leeg opleveren voor de woningbouw. GIGA KLUS. Kasten moesten afgebroken worden en stellingen opgeruimd, tapijt eruit en alles schoon achter laten, dat was het motto. Gelukkig heb ik via internet Inboedelopruimen.com gevonden. Voor een hele schappelijke prijs wordt het huis opgeleverd naar de eisen van de woningbouw. De woningbouw heeft inmiddels gecontroleerd en alles accoord bevonden.

Inboedelopruimen.com is secuur en volledig betrouwbaar qua afspraken. KEURIG GEDAAN. Ben ontzettend blij dat ik jullie heb gevonden om deze klus te klaren.

Positief beoordeeld

Roxan » geplaatst op 14-08-2014

Betreft: Woning leegruimen en schoonmaken in Leidschendam

Inboedelopruimen.com heeft de woning van onze tante leeggeruimd, gereinigd en opleveringsklaar gemaakt nadat zij in een verpleeghuis was opgenomen. De werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd, op tijd en tegen de afgesproken prijs. Ik kan de firma dan ook van harte aanbevelen.

Positief beoordeeld

Jelle Zijlstra » geplaatst op 20-07-2014

Betreft: Leegruimen huis in Soest

Wegens vertrek van mijn 90jarige moeder naar een verzorgingstehuis moest de bijna 60 jaar bewoonde eengezinswoning worden overgedragen aan de woningbouw vereniging. Na enkele maanden zelf uitgezocht en opgeruimd te hebben bleef er nog erg veel te doen, met name betimmeringen en vloerbedekking verwijderen.

Na slapeloze nachten -die had ik dus niet hoeven hebben- kwam de heer Meier Nolte ons zeer snel te hulp. Prettig en betrouwbaar, heel veel werk in korte tijd prima verricht, van harte aanbevolen!

Positief beoordeeld

janjansensoest » Geplaatst op 07-07-2014

Betreft: leegruimen/schoon opleveren woning in Hoorn

Inboedelopruimen.com doet zijn naam eer aan.

Nadat wij onze (schoon)ouders konden plaatsen in een verzorgingstehuis hebben we via google een adres gezocht die het appartement kon leeghalen en opleverklaar te maken. We hebben een 3-tal benaderd en met dhr. Meier Nolte, was er gelijk een goed gevoel. Bij de eerste afspraak gelijk koppen met spijkers kunnen slaan. Nadat de klus geklaard was, stond ik verbaasd hoe netjes alles was achter gelaten en de zaken die hersteld moesten worden (gaatjes in de muur etc) gedaan waren. De oplevering aan de woningbouw heeft dan ook geen 10 minuten geduurd. Alles was in orde.
Chapeau!

Positief beoordeeld

Hans » geplaatst op 07-05-2014

Betreft: Ontruiming huurwoning ivm emigratie in Volendam

Wilfred , Margriet en Sjoerd van Inboedelopruimen.com,

Een paar maanden geleden kregen mijn man en ik de bevestiging dat wij moesten emigreren naar de UAE. De blijdschap over alle nieuwe kansen maakte al gauw plaats voor de wanhoop over hoe ik alles operuimd moest krijgen en onze huur woning netjes kon opleveren. De organisatie van onze emigratie vergde al zoveel van onze tijd. Na uitgebreid onderzoek kwam ik terrecht op de site van Inboedelopruimen.com en heb toen een mail verzonden, waarop ik onmiddelijk een antwoord kreeg. Na een bijzonder prettig telefonisch overleg met Wilfred een afspraak gemaakt. Ik vergeet nooit meer de rust die er ineens was over het besef dat nu alles goed in orde zou komen, nadat Wilfred en Margriet waren langsgekomen om alles zelf even te zien. De adviezen, de geruststellingen en het feit dat ik altijd kon bellen als ik een probleem had met de voorbereidingen, waren zo een geweldige steun voor mij. Mijn man moest van de maatschappij al eerder weg en zo kwam alles verder op mij aan. De hulp en steun van Margriet en Wilfred heben ervoor gezorgd dat ik geen moment overspannen ben geraakt. Op dinsdag 29 April was het dan eindelijk zover dat de echte ontruiming zou plaatsvinden. Die avond vertrok ikzelf naar Abu Dhabi. En was erbij toen Inboedelopruimen.com aan de gang ging. Ik ben nog steeds onder de indruk van de rust, de snelheid en de absolute perfectie waarmee het appartement ontruimd en schoongemaakt werd. Kreeg meteen een heerlijk kopje koffie van Margriet !!! Ook de fijne gesprekken tussendoor over mijn emigratie, waren zo rustgevend !!! Ik was volkomen ontspannen toen ik weg moest. En het appartement was nog nooit zo schoon geweest !! Tot aan het balkon toe dat compleet schoongeschrobt werd. Deze mensen waren zo een plezier om om mij heen te hebben. De rekening werd later per mail doorgestuurd en Wilfred had al gewaarschuwd dat het toch ,door het vele werk wat er nog was, uit zou komen op de hogere offerte dat was gedaan. De rekening verbaasde mij nog meer dan al het fantastische werk dat was verricht. Als het bedrag het dubbele was geweest van wat wij uiteindelijk moesten betalen, had ik dat ook zo gedaan !! Ongelooflijk !! Heel hartelijk dank voor al jullie hulp en steun !!

Saskia van Gelder - Smalhout

Positief beoordeeld

sas.vangelder3 » geplaatst op 06-05-2014

Betreft: Bewoond huurhuis schoon opleveren in Loosdrecht

Nadat onze moeder in een zorg- en verpleeginrichting was opgenomen, hebben wij Inboedelopruimen.com benaderd om het verlaten appartement in Loosdrecht te ontruimen opdat dat weer aan de verhuurder kon worden opgeleverd. De contacten daarna met de heer Meier Nolte verliepen snel en secuur. De offerte werd bij eerste bezichtiging gemaakt, een vaste en acceptabele prijs en bovendien duidelijkheid over de oplevering. Alle afspraken zijn nagekomen! Wij zijn zeer tevreden over de heer en mevrouw Meier Nolte (en Sjoerd natuurlijk).
Jaap-Willem Kleijwegt, Amsterdam, 18 april 2014

Positief beoordeeld

Jampie » geplaatst op 18-04-2014

Betreft: leegruimen/schoon opleveren woning in Houten

Het huis van Oma moest leeg omdat ze naar een verzorgingshuis ging. Een huis en zolder vol spullen. Gevonden via internet, maar blijft toch altijd spannend of het allemaal wel oké is. Als ik bel met dhr. Nolte word er voor diezelfde week nog een afspraak gemaakt. De woning wordt vakkundig bekeken. Voor het afbreken en ontruimen van de schuur krijg ik een aparte prijs. De offerte zit 's avonds al in de mail. Binnen een paar dagen staan ze voor de deur. Leegruimen/schoon opleveren (gaatjes dichten, tapijt verwijderen) van de woning en het demonteren en afvoeren van de schuur. De woningbouw vereniging was uiterst tevreden. Prima prijs kwaliteit verhouding!!

Echt een aanrader!! Mijn complimenten voor het team.

Positief beoordeeld

J&L » geplaatst op 23-03-2014

Betreft: leegruimen voor woningstichting in Rotterdam

Mijn schoonmoeder is opgenomen in een verzorgingstehuis. Via internet hebben wij een drietal bedrijven benaderd. Bij de bezichtiging was de heer Meier Nolte als gesprekspartner een bijzondere en prettige ervaring. Daarbij was zijn offerte ook nog eens de laagste. Door het team van de heer Meier Nolte is prima werk geleverd. De oplevering aan de gemeentelijke woningstichting is tevens perfect verlopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het contact en de verrichte werkzaamheden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

H. van der Stok

Positief beoordeeld

hvanderstok » geplaatst op 19-03-2014

Betreft: Volledige ontruiming woning in Ter Aar

Team Meier Nolte,

Donderdag 13 febriuari is door dit team een eensgezinswoning, waarvan de 89 jarige bewoner naar een verzorgingstehuis is verhuisd, perfect opgeleverd. Ook nadat de verhuurder een 1e inspectie had doorgevoerd waarbij tamelijk extreme eisen werden gesteld zijn we met dhr Meier Nolte tot de juiste aanpak kunnnen komen.

Er is werkelijk zeer goed werk geleverd en wij zijn als mantelzorgers van de vetrokken bewoner dan ook heel blij dat "Inboedelopruimen.com" deze klus op korte termijn heeft kunnen uitvoeren. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Arjan en Lisette van Doorn

Positief beoordeeld

ajvandoorn » geplaatst op 20-02-2014

Betreft: ontruiming appartement in zoetermeer

Na het overlijden van onze zoon en broer hebben dhr. en mevr. Meier Nolte op een zeer prettige manier het op te leveren appartement doorgelopen en een passende offerte gemaakt. De uiteindelijke oplevering aan de woningbouwvereniging is vlekkeloos verlopen binnen de gestelde termijn.
Wij zijn zeer tevreden over het cobtact en de verichte werkzaamheden.

Mevr. A.M Siemons- Haanskorf en Dhr. A. Siemons

Positief beoordeeld

Arnaud » geplaatst op 12-02-2014

Betreft: groot huis ontruimen en bezemschoon in Amsterdam

Beste mijnheer Wilfred meier Nolte,
Bij deze wil ik u nog laten weten dat ik het huis woensdagmorgen in prima verzorgde toestand en bijzonder schoon aantrof!! Wat heel erg plezierig was. Jullie hebben prima werk geleverd! De koper en de makelaar waren ook zeer verrast en hebben uw naam genoteerd.

Nogmaals hartelijk dank en met vriendelijke groet,
Hilde

Positief beoordeeld

Hilde » geplaatst op 20-01-2014

Betreft: Leegruimen ouderlijk huis in Naarden

Ik dacht eerst dat het niet echt nodig was nog een goede beoordeling te schrijven voor een bedrijf dat al meer dan 50 prima beoordeling had staan. Maar een half jaar en een aantal opdrachten aan andere firmas verder weet ik weer dat maar weinig bedrijven het niveau van Inboedelopruimen.com halen.

Klantvriendelijkheid, communicatie, nauwkeurigheid en vakkennis precies wat nodig was. Zeker als je de woning van je overleden moeder moet leegruimen en wel wat anders aan je hoofd hebt. Een redelijke prijs afgesproken en het kwam vervolgens in orde. Geen gezeur later als: "die 40 jaar oude bekleding van de trap komt er zo moeilijk af" of "waar zijn de bouten van de trapleuning?". Nee, Inboedelopruimen.com nam mijn zorgen over en leverde op het afgesproken uur de woning af. De inboedel afgevoerd. Parket, trapbekleding, gordijnrails en zonwering verwijderd. Gaatjes in de muren gevuld. De vloeren bezemschoon. Zodat ik zelf vervolgens een probleemloze overdracht naar de (lastige) woningcorporatie had.
Nogmaals dank.

Ik kan iedereen Inboedelopruimen.com van harte aanbevelen.

Positief beoordeeld

paul.vandeurzen » geplaatst op 07-12-2013

Betreft: ontruiming woonhuis in IJmuiden

Ontruimen ouderlijk huis

Wij zijn zeer tevreden over Inboedelopruimen.com. Het huis zag er na afloop prima uit, schoon, opgeruimd, de gaten waren keurig gedicht, in een woord: wat een opluchting. Het geeft ons een goed gevoel dat alle spullen met respect voor de eigenaar zijn behandeld en afgevoerd. Ook fijn om te weten dat de verkoopopbrengst naar een goed doel gaat. Zelfs de buren waren enthousiast want, anders dan zij vreesden, was er absolutt geen herrie tijdens de werkzaamheden. Wij bevelen "Inboedel Opruimen.com" warm aan.

Positief beoordeeld

l.e.outmaijjer » geplaatst op 31-10-2013

Betreft: Woning opruimen in Houten

Afgelopen donderdag hebben wij de flat/het appartement van broer Johan opgeleverd. De opzichter was zeer tevreden en wilde wel tien van deze opleveringen doen. Er was geen enkele negatieve opmerking van hem en ook niet van de aannemer die bij zo’n nacontrole ook aanwezig is. Alleen maar lof!!!

De opzichter heeft het visitekaartje wat op het keukengedeelte stond in zijn map meegenomen. Ik hoop voor jullie dat daar wat klanten uit voort zullen komen.

Wij waren er ontzettend blij mee. En konden na de inspectie binnen vijf minuten weer naar huis. Dank zij jullie. Nogmaals bedankt en veel succes gewenst!

vriendelijke groet

Herman Callaars

Positief beoordeeld

Callaars » geplaatst op 28-10-2013

Betreft: Leeghalen 1-gezins woning. in Bennebroek

Na een korte rondwandeling door het huis direct een offerte gekregen. Anderhalve dag werk om het huis leeg te halen, de vloerbedekkingen, gordijnen incl. rails te verwijderen en alles af te voeren. Gaatjes in de muren netjes gedicht en sanitair schoongemaakt. Kortom alles prima verzorgd! Alle lof voor Inboedel Opruimen.com en een aanbeveling voor anderen.

Positief beoordeeld

Pistoor-Bakker » geplaatst op 31-07-2013

Betreft: Ontruimen vrijstaande villa in Almere

"De project die je wist dat zou komen" dat ging er 18 jaar geleden door me heen (alleen met andere woorden), toen mijn ouders vanuit een enorm huis in Den Haag naar een al bijna net zo grote vrijstaande villa in Almere verhuisden, en maar betrekkelijk weinig weggedaan hadden. Toen mijn moeder in juni overleed, dacht ik "No way dat ik hier zelf aan ga beginnen", vooral ook omdat ik er moederziel alleen voor stond om het huis verkoopbaar te maken.

Nadat ik spullen van waarde had meegenomen of naar veilinghuizen had gebracht, zocht ik naar professionele ontruimers en schilders, want in de huidige staat kon ik het huis nooit in de verkoop aanbieden.

Na alle positieve recenties hier, besloot ik een mail te sturen naar Inboedel Opruimen.com. Snel werd ik teruggebeld door dhr. Nolte voor een intake. We vonden ook nog een schilder die diverse kamers weer in nieuwstaat bracht.

Over het uitvoeren van het werk heb ik alleen maar complimenten, zowel het werk zelf, als de communicatie en de kleine dingetjes die er altijd bijkomen, ze lopen echt "the extra mile" om de klant tevreden te stellen. En de oplevering is meer dan bezemschoon. Sterker nog, ik heb het huis nog nooit zo schoon gezien!

Nogmaals bedankt voor alles en ik zal jullie zeker binnen mijn netwerk aanbevelen!

Positief beoordeeld

Jeroen » geplaatst op 14-07-2013

Betreft: leegruimen woonhuis in amsterdam

vakkundige beoordeling van het leeg te ruimen woonhuis, redelijke prijsopgave, prima resultaat (woningbouw ver. was zeer tevreden)
wij dus ook.

Positief beoordeeld

blaauw » geplaatst op 16-06-2013

Betreft: leeghalen berghok en kamer in Ypenburg (Den Haag)

Na jaren vergaren van rommel en dozen, op zoek gegaan naar een club die dit wilde weghalen. Via internet (recensies !) bij inboedelopruimen.com terechtgekomen en de recensies bleken zeer correct: heldere offerte na inspectie bezoek van Dhr Nolte, op tijd gearriveerd op afgesproken tijd/dag met zijn collega en alles binnen zeer korte tijd weggehaald en opgeruimd. Complimenten, zeer tevreden over de actie ! Ik zal inboedelopruimen.com zeker nog eens gebruiken en aanraden, als er weer zo'n 'verzameling' ligt !!

Positief beoordeeld

ferryh » geplaatst op 16-06-2013

Betreft: 3-kamerflat leegruimen in Rijswijk (zh)

Er is allereerst op locatie een offerte gemaakt. Vervolgens zijn de werkzaamheden volgens offerte uitgevoerd: Alle meubels, apparaten, boeken, vloerbedekking enzovoort opruimen, Verwijderen van haken, spijkers, rails, gordijnen, lampen en aanbrengen van kroonsteentjes. Opvullen gaatjes in muren en houtwerk. Alles schoon (meer dan bezemschoon!) opgeleverd. Alles binnen het gestelde tijdsbestek door vriendelijke en meedenkende mensen. Zonder meer vakwerk, het geld meer dan waard.

Positief beoordeeld

seegeradvies » geplaatst op 29-04-2013

Betreft: Leegruimen eengezinswoning in Zoetermeer

Op zoek naar een bedrijf om een huis leeg te laten halen? Stop met zoeken!

Het huis van mijn overleden moeder moest worden leeggehaald. Via een een korte speurtocht op internet kwam ik bij inboedelopruimen.com. Na telefonische afspraak met dhr. Nolte een rondje door het huis gedaan en direct een offerte gekregen. Het was twee dagen werk om alles af te voeren en schoon op te leveren. Alles was keurig afgevoerd, tot de losse potjes uit de tuin aan toe. Dit bedrijf en zijn medewerkers krijgen van mij een dikke 10!!

Positief beoordeeld

Jos » geplaatst op 17-02-2013

Betreft: Gedeeltelijk uitruimen woning in Delft

Er werden 2 slaapkamers gedeeltelijk ontruimd. Evenals een hobbykamer. Ook moest een zolder vol meuk leeg worden gemaakt. Voorts stonden een schuurtje en garage vol troep op het lijstje. Dit bedrijf weet van aanpakken. Een dikke tien. Ze gaan super discreet te werk. Alle ruimtes worden netjes opgeleverd. Grote klasse!

Positief beoordeeld

eghiette » geplaatst op 12-02-2013

Betreft: leegruimen huis in wassenaar

Mijn schoonmoeder moest verhuizen en liet een groot appartement met vijf kamers achter. Ik vond de firma via Google en besloot de heer Nolte te bellen. Binnen drie dagen kwam hij in het huis en gaf ter plaatse een offerte af. Deze was zodanig dat wij meteen besloten met dit bedrijf in zee te gaan. Alles verliep keurig volgens afspraak en het huis was binnen een week na mijn telefoontje compleet leeg en schoon achtergelaten. Het was niet te geloven, het hele huis stond vol met meubels, bedden , veel kleine dingen, etc etc. Er was voor ons geen beginnen aan. Ook alle loodzware kasten, een overvolle kelder. Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan. Niet duur en geweldig efficient en bovendien zeer vriendelijk!

Positief beoordeeld

o. van santen » geplaatst op 30-01-2013

Betreft: Leegruimen huurwoning in Harderwijk

De woning diende op tijd voor de woningbouwvereniging opgeleverd te worden en met name het verwijderen van de vloerbedekking bleek een tijdrovende rotklus. Daarom - wegens tijdgebrek - deze klus uitbesteed aan Inboedelopruimen.com en vooraf duidelijke (prijs)afspraken gemaakt. Vooral de opleveringsgarantie gaf daarbij de doorslag. Het leegruimen is dan ook voorspoedig verlopen en was ruim op tijd klaar voor de sleuteloverdracht. Kortom; een professioneel team dat goed met me meedacht. Absoluut een aanrader!

Positief beoordeeld

info » geplaatst op 27-01-2013

Betreft: Leegruimen schuur en garagebox in Bergambacht

Een schuur en garagebox tot het dak vol rommel hadden we op te ruimen na het overlijden van een familielid dat alles bewaarde wat er maar te bewaren viel. Het bedrijf inboedelopruimen.com bleek voor ons het perfecte bedrijf. Het was een enorme klus want de troep was nog veel groter dan we dachten maar deze mensen hebben het toch maar voor elkaar gekregen. Ze kwamen zelf met een grote aanhanger en via een ander bedrijf hadden ze nog 2 grote containers laten komen. Er werd ontzettend hard gewerkt door deze ervaren mensen die het afval ook nog sorteerden om voor ons hiermee extra kosten voor de afvalverwerking te besparen. Van te voren besproken welke dingen moesten blijven staan omdat het verzamelaarswaarde heeft en deze spullen zijn later door een verzamelaar opgehaald. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en hun professionele manier van werken.

Positief beoordeeld

Hetty » geplaatst op 09-11-2012

Betreft: Ontruimen en schoonmaken huurwoning in Santpoort-Noord

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop u de woning van mijn moeder hebt ontruimt en schoongemaakt. De medewerker van het woningbedrijf die de oplevering van de woning beoordeelde was ook zeer te spreken over het geleverde werk. Met vriendelijke groet, Frans Bruijns

Positief beoordeeld

Schipper » geplaatst op 20-10-2012

Betreft: Leegruimen woning in Nieuwegein

Inboedel Opruimen.com werd ons door vrienden na het overlijden van een vriendin aanbevolen. Daar hebben we beslist geen spijt van gehad. Wij kunnen een ieder dit bedrijf aanraden. De offerte is duidelijk. Het zoveel mogelijk verdienen tegen zo weinig mogelijk tegenprestatie is hier absoluut niet van toepassing. Men is betrouwbaar, discreet en er wordt uitstekend werk afgeleverd. Zelfs de verhuurder van de woning die op 11 september kwamen controleren, waren aangenaam verrast. Heren, mijn complimenten en Bedankt.

Positief beoordeeld

ronch002 » geplaatst op 13-09-2012

Betreft: ontruiming huis in Den Haag

Bij de verhuizing van onze vader twee jaar geleden en bij de recente ontruiming van zijn seniorenwoning zijn wij uitstekend geholpen door de heer Meier Nolte.
Mocht u een huis moeten ontruimen, dan kunnen wij u zijn bedrijf "Inboedelopruimen" van harte aanbevelen!

Positief beoordeeld

Familie Esseveld » geplaatst op 17-05-2012

Betreft: Leegruimen woning overledene in Amsterdam

Inboedel Opruimen.com kwam voor mij als een engel uit de hemel vallen toen de woning van mijn overleden moeder moest worden ontruimd. Meteen vanaf de eerste kennismaking met mijnheer Nolten verliepen de contacten buitengewoon plezierig. Alle afspraken en toezeggingen werden stipt nagekomen.
De ontruiming van de woning zelf verliep buitengewoon respectvol en in zeer goede sfeer. Mijnheer en Nolten en zijn assisten hebben gewerkt als paarden om de gehele klus in 1 dag geklaard te krijgen en dat is ze met glans gelukt. De buren kwamen mij zelfs complimenteren voor de meer dan keurige manier waarop de ontruiming werd uitgevoerd.
Ik ben nooit zo scheutig met beoordelingen maar voor Inboedel Opruimen.com maak ik graag een uitzondering want Inboedel Opruimen.com is echt een absolute aanrader.
Petje af voor mijnheer Nolten en zijn assistent(en).

Positief beoordeeld

pstarrev » geplaatst op 29-03-2012

Betreft: Leeghalen eensgezinswoning in Monnickendam

Na het overlijden van mijn vader moest het huis leeg, netjes en bezemschoon opgeleverd worden aan de woningbouwvereniging. Ik kan alleen maar zeggen, chapeau!! Alles wat gedaan moest worden i.o.v. woningbouw is gedaan. Zelfs het schoonmaken van keuken, kasten etc. De spullen die buiten stonden werden ook opgeruimd en meegenomen, het puin van de gesloopte open haard en ga zo maar door. Het was boven verwachting. Mochten er toch nog problemen komen kon ik ze weer bellen en dan zouden ze er alsnog voor zorgen dat het gedaan werd. "Daar heeft u toch voor betaald". Ik zal het bedrijf iedereen aanraden die hier mee te maken krijgt.
Mvg. Lida Tol

Positief beoordeeld

Tol » geplaatst op 16-02-2012

Betreft: Huis leeghalen en rommel opruimen in Den Dolder

Alle lof voor het werk! Een verzoek voor extra werk wordt zonder meer opgepakt. Alle afspraken worden nagekomen en uitstekende service geboden. Een groot compliment en ook alle dank! Jullie zijn een absolute aanrader! Jullie zijn betrouwbaar en discreet! Mijn dank is groot!
Groet, Arlette Boog

Positief beoordeeld

Arlette » geplaatst op 07-02-2012

Betreft: leegruimen woonhuis in Den Haag

Vanwege een verhuizing naar het bejaardenhuis hebben wij de woning van mijn moeder laten leeghalen door Inboedel Opruimen.com. De offerte is zeer helder, er wordt meegedacht, bruikbare spullen krijgen een tweede leven, afspraken worden zeer goed nagekomen, het resultaat is heel goed. Heel prettig om met een gerust hart de boel uit handen te geven. Met datzelfde geruste hart bevelen wij Inboedel Opruimen.com zonder meer aan!

Positief beoordeeld

k.bloemzaad » geplaatst op 03-01-2012

Betreft: flat leegruimen in Zaandam

Het huis van mijn tante moest leeggeruimd na plaatsing in een verzorgingstehuis. Ze had werkelijk alles bewaard. Na onze aanname van de offerte is alles keurig volgens afspraak gedaan, het werd direct door de woningbouwvereniging geaccepteerd, we hoefden er niet eens bij te zijn. Onze complimenten.
Toos Milo

Positief beoordeeld

Toos » geplaatst op 17-12-2011

Betreft: Huis leeghalen in Rijswijk ZH

Het huurhuis van mijn moeder moest leeg, ze ging verhuizen naar een appartement bij ons in de buurt. Inboedel Opruimen.com heeft dit uitstekend gedaan, het huis werd zonder problemen door de Woningbouwvereniging geaccepteerd. Ook de afspraken waren helder, en ze werden goed nagekomen. Alle lof dus! Het enige nadeel was de prijs, die vond ik stevig. Maar goed, de offerte was van tevoren bekend, dus we wisten waar we aan toe waren, en er kwam ook niets meer bij.

Positief beoordeeld

Jan Huisman » geplaatst op 01-12-2011

Betreft: schoon en opgeruimd opleveren huis in Schiedam

In oktober moest de flat van mijn oude tante worden leeggeruimd en schoon worden opgeleverd. Na enkele dagen zelf modderen toch maar hulp gezocht. Inboedel Opruimen.com bleek een zegen. De heer Meier Nolte heeft zich aan alle afspraken gehouden en leverde keurig op tijd op! Naast het opruimwerk zijn ook herstel werkzaamheden keurig uitgevoerd aan wanden, vloeren en plafond. Het is niet heel goedkoop, maar onbetaalbaar voor de gemoedsrust (en de ruggen van familieleden.
:-))

Positief beoordeeld

Rock » geplaatst op 03-11-2011

Betreft: appartement leeghalen in Harderwijk

Duidelijke afspraken die prima worden nagekomen.
Kortom een bedrijf dat ik iedereen kan aanraden, indien er een huis leeg gehaald moet worden.
vr.gr
J.W.Ekdom

Positief beoordeeld

ekdom » geplaatst op 01-11-2011

Betreft: Leegruimen woonhuis in Ermelo

Conform de vooraf gemaakte afspraken - scherpe offerte, datum en tijdstip - is de complete woning ontruimd en afgevoerd via Inboedel Opruimen.com.
Duidelijk een team met ervaring. Werkten snel, nauwkeurig en pleegden tussentijds overleg. Er werd dus meegedacht!
Kortom, een aanrader!

Positief beoordeeld

karssen.jan » geplaatst op 23-10-2011

Betreft: Uitruimen en veegschoon opleveren in Haarlem

De huurwoning van mijn overleden oom in Haarlem moest veegschoon worden opgeleverd binnen vier weken. Ik had zelf al veel persoonlijke spullen een goede bestemming gegeven maar er blijft dan nog zoveel over zoals een moeilijk te verwijderen vloerbedekking. Een professionele uitruiming is dan een geweldige oplossing en Inboedel Opruimen.com heeft dit zeer grondig uitgevoerd. Na een inventarisatie in het huis is een prijs afgesproken met de garantie dat mochten er nog werkzaamheden worden geeist door de verhuurder bij de sleuteloverdracht, dit ook voor hun rekening nog in orde wordt gemaakt. Dit was voor mij een enorme geruststelling na vele maanden zorg en regelen. Het was niet nodig, alles was weg, tot en met de rubberen vloermat voor de voordeur, alle gaatjes in de muren waren gevuld. Alle afspraken zijn nagekomen. Mijn complimenten voor de zorgvuldige dienstverlening!

Positief beoordeeld

Marcel » geplaatst op 28-09-2011

Betreft: Ontruimen woning in Baarn

We zijn zeeeeeeeer tevreden over de service van dit bedrijf!!
Na het overlijden van mijn moeder moest haar huis leeggeruimd worden; in tijden van verdriet is het dan zó fijn als er met je wordt meegedacht op een hele prettige en persoonlijke manier. Het huis is leeg en bezemschoon opgeleverd zoals afgesproken en zelfs meer!
Onze ervaring is, dat de eigenaar en zijn team absoluut betrouwbaar zijn en de afspraken nakomen. Betaling is achteraf, na "inspectie" 😉 en geen extra kosten: je betaalt wat tevoren overeengekomen is.
Zooooooo fijn, dat er mensen zijn, die in moeilijke tijden zo'n zware "klus" van je kunnen overnemen.
Dank jullie wel!!!!
We kunnen iedereen dit bedrijf zeeeeeer aanbevelen!!!

Positief beoordeeld

Wendy » geplaatst op 19-08-2011

Betreft: bezemschoon opleveren huurhuis in Almere

Het huurhuis van onze moeder in Almere moest leeg. Ze noemde het zelf een museum. Veel op te ruimen dus. Op beide verdiepingen en op de trap lag vaste wollen vloerbedekking die er uit moest. Enorme kasten die niet te tillen waren. Een schuur vol spullen. We waren heel blij dat Inboedel Opruimen.com ons dit uit handen kon nemen tegen een redelijk tarief. Ook heel prettig dat we wisten dat sommige meubels weer een nieuw plekje zouden vinden. Kortom: we zijn heel tevreden. Het huis van onze moeder is van top tot teen opgeruimd en schoon achtergelaten met oog voor details en een heel efficiënte manier van werken. We kunnen dit bedrijf van harte bij anderen aanbevelen.

Positief beoordeeld

annembosch » geplaatst op 05-07-2011

Betreft: huis opruimen in utrecht

Mijn ervaring is, dat het netjes, werd gedaan. Mijn oom had een ernstig ongeluk gehad, waar hij aan zijn verwondingen is overleden. Ik zorgde voor zijn uitvaart, en aal adminstatieve dingen, plus dat ook zijn huis opgeruimd moest worden. Ik wilkde dit waardig doen. zijn meeste spullen hebben ook en goede plek gevonden. Mensen die iets nodig hadden, een museum voor zijn orgeltjes, die hij zelf had gemaakt. ect, ect.
Ik was al vanaf 25 april bezig, en ineens was ik het zo zat. ik belde het bedrijf op en vroeg, ik akn niet meer, wilt u zo vriendelijk zijn om verder het huis helemaal leeg te halen, want ik kan niet meer. Ze hebben alles gedaan, hij was echt leeg, de lampen weg, gaatjes gedicht in de muren, de overige meubels die er nog stonden, vloerbedeking, zeil weg, en ik had nergens geen omkijken meer na, fantastisch, en ook keurig aangeveegd. 2 dagen later heb ik de sleutels ingeleverd. Bedankt, want ik was er te moe voor, en het zag er echt netjes uit. Waar ik ook een beetje om kon lachen was, ik had wat schoonmaakspullen staan, om de kastjes schoon te maken, zelfs dat was weg, ze hadden ook gezegd, alles gaat weg, we maken het helemaal leeg, en dat klopte ook hahahaha. Ik vroeg later waar zijn mijn schoonmaakspullen gebleven, o die zijn ook weg, leeg is voor hun ook leeg. Duidelijk.

Positief beoordeeld

eschreyer » geplaatst op 05-07-2011

Betreft: woning leegruimen in LEIDEN

Mijn moeder was overleden. Woning moest worden leeggeruimd. Afspraak gemaakt voor offerte. Goede prijs en betrouwbare indruk dus meteen de offerte omgezet in een opdracht. Woning was geheel bezem schoon opgeleverd. Schroeven eruit gehaald en gaten netjes gedicht. Was er 110% tevreden over. De woningbouwvereniging ook! Complimenten!

Positief beoordeeld

Giertje » geplaatst op 11-03-2011

Betreft: Schoon opleveren appartement in Rotterdam

Een bedrijf vinden dat een groot appartement leeg ruimt en schoon oplevert ... Dat is nog wel te doen. Maar hoe betrouwbaar is het?
Ik had al snel het gevoel dat dat bij Inboedel Opruimen.com wel goed zit.
Alle afspraken punctueel nagekomen, duidelijke offerte, soepel telefonisch en email-overleg over de definitieve uitvoering van de klus. En bovenal een onberispelijke afwerking! De heer Wilfred Meier Nolte heeft alles onder controle.
Kortom: Inboedel Opruimen.com beveel ik aan iedereen van harte aan.

Positief beoordeeld

G.S.M. van Velzen » geplaatst op 06-03-2011

Betreft: vloerbedekking en zeil eruit halen in Wormerveer

Het huis van mijn moeder moest leeg. Ik woon dik 100 km bij haar vandaan. We hebben eruit gehaald wat mee moest. De rest hebben we overgelaten aan dit bedrijf, de rest spullen ophalen en de vloerbedekking en zeil eruit halen.
Hoorde van de woningbouw dat ze nog nooit zo'n netjes schone opgeleverde trap hadden gezien.
Het was een zaak van vertrouwen omdat wij op afstand wonen. Heeft ons veel werk gescheeld.

Positief beoordeeld

Kees » geplaatst op 04-03-2011

Betreft: Verkoop schoonmaken woonhuis+werkpl in Haarlem

Na een orienterend bezoek en een keurige offerte van de firma zijn ze op de afgesproken datum gestart met het verkoopschoon opleveren van het woonhuis en daarbijbehorende (ex) werkplaats van mijn overleden ouders.
Alles is piekfijn verlopen. Alle afspraken keurig nagekomen, inclusief tussentijds telefonisch overleg. Oplevering na telefonische afspraak. Alles was prima in orde.
Er is in drie dagen ontzettend veel werk verzet. De buren hebben er heen enkele hinder van ondervonden. Niets dan lof over deze firma.
Ik kan het iedereen aanbevelen.

Positief beoordeeld

everty » geplaatst op 17-02-2011

Betreft: Huis leegruimen na overlijden in Leiden

Geachte heer Meier Nolte, Vandaag was de voorinspectie van het huis van mijn schoonouders door de verhuurder van 't Hof Rijnland.
Het huis was keurig leeggeruimd. Grote klasse!
De voorinspectie was nu gelijk de eindoplevering.
We waren zeer onder de indruk. Alles was in orde.
We zijn u zeer erkentelijk voor de uitstekende manier waarop het huis door u en uw medewerkers opgeleverd is.

Hoogachtend,

Judith Berghuijs

Positief beoordeeld

jeberghuijs » geplaatst op 12-02-2011

Betreft: Schoonmaak appartement voor verhuur in Den Haag

Ook schoonmaken is een vak apart. Als er één bedrijf die dat vak verstaat, dan is het Inboedel Opruimen.com.
Onberispelijk. Een 10 met een griffel. Bovendien prettige mensen om zaken mee te doen.
Stichting Heerewe

Positief beoordeeld

ndlm » geplaatst op 04-02-2011

Betreft: amsterdam

Na het overlijden van mijn moeder zaten wij ook met het ontruimen van haar woning.
Via een website blindelings Inboedel Opruimen.com aangeklikt...................en....
Na alle voorgaande beoordelingen kan ik er niets aan toevoegen.
Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Fokke Eimers

Positief beoordeeld

Eimers » geplaatst op 17-01-2011

Betreft: ontruiming appartement in Zeist

Inboedel Opruimen.com heeft op uitstekende wijze het appartement van onze overleden zuster volledig ontruimd en schoon opgeleverd. Voordien hadden wij een prettig gesprek met de heer Meier Nolte. Alle gemaakte afspraken zijn tot onze grote tevredenheid nagekomen. Op het allerlaatste moment voldeed de heer Meier Nolte nog aan een verzoek van een familielid om wat meubilair naar hun woonadres te vervoeren. Zelfs dit was nog mogelijk, geprezen zij de flexabiliteit. Wij bevelen dit 5 sterren bedrijf van harte aan nieuwe klanten aan.

Positief beoordeeld

schoepjp » geplaatst op 28-12-2010

Betreft: woning ontruimen, bezemschoon oplev. in Gouda

Een enorme klus, vier dagen lang.. wat is er gewerkt! En wat een opluchting voor ons, er moest heeeel veel gebeuren in zeer korte tijd. Fijne, integere mensen. Uitmuntende communicatie.
Daar kun je je huis rustig aan toevertrouwen.

Positief beoordeeld

troepies » geplaatst op 30-11-2010

Betreft: woning ontruiming in leusden

In Leusden heeft Inboedel Opruimen.com de grote woning van mijn overleden zwager ontruimd. Het gesprek vooraf was zeer positief, niet was meneer meijer nolte te veel.
Op de dag van de ontruiming was hij op tijd aanwezig en hij moest tot vrij laat in de avond doorwerken om het karwei gereed te krijgen. En dat allemaal voor relatief weinig geld.
Twee dagen na de ontruiming was er een bezichtiging van de woning door candidaat-kopers, hetgeen Inboedel Opruimen.com niet wist.. Ik was die ochtend naar het huis gegaan om te zien of het netjes was achtergelaten: geen stofje of vuiltje meer te zien.
Een grote PLUIM voor Inboedel Opruimen.com en zijn team!

Positief beoordeeld

A.Vermeij » geplaatst op 21-11-2010

Betreft: leegruimen woning in haarlem

Via via de naam Inboedel Opruimen.com gekregen en tot grote opluchting was binnen no time ook echt alles opgeruimd en afgevoerd. Vanaf het eerste telefoontje tot na het opruimen en het terug krijgen van de sleutels is alles volgens afspraak en punctueel geregeld en verlopen.
Voor dit bedrijf een grote pluim en een regelrechte aanrader.

Positief beoordeeld

Schuijt » geplaatst op 02-11-2010

Betreft: woningontruiming in Hoofddorp

Het woonhuis van mijn overleden moeder moest schoon worden opgeleverd.
Inboedel Opruimen.com kwam ter plaatse met een scherpe offerte, waarin alle gemaakte afspraken keurig schriftelijk werden vastgelegd.
Het werk is keurig en volledig volgens afspraak, perfect uitgevoerd.
Chapeau !!

Marcel de Rijk

Positief beoordeeld

Marcellus » geplaatst op 29-10-2010

Betreft: leegruimen woonhuis in Haarlem

Heren, het leegruimen van het woonhuis in Haarlem is geheel volgens de afspraken prima en vakkundig uitgevoerd. Zelfs de gaten in de wand van verwijderde ophangbeugels werden op eigen initiatief gedicht. Wij bevelen Inboedel Opruimen.com graag aan bij nieuwe klanten.
Met vriendelijke groeten,
Arno van Vugt

Positief beoordeeld

info » geplaatst op 13-09-2010

Betreft: leegruiming eengezinswoning in Rijsenhout

Beste Inboedel Opruimen.com,

We zijn uw meer dan 100% dankbaar voor het werk dat u in ons oude woning aan de Lijzijde in Rijsenhout heb vericht... het werk dat uw heeft gedaan was echt boven verwachting.
De afspraken die we hadden gemaakt zijn alle maal na gekomen.
En het was de prijs meer dan waard .....ik kan het ieder een aanraden om met uw bedrijf een afspraakt te maken en mee in zee te gaan...
Wij hebben alleen maar lof voor uw bedrijf en het door u geleverde werk.
Dus niets dan lof voor uw werkwijzen ....lof voor alle afhandelingen en.... lof voor de prijs........

Met vriendelijke groet Fam van Goudswaard.

Positief beoordeeld

Ko » geplaatst op 30-08-2010

Betreft: Inboedel Opruimen.com

In één woord geweldig wat deze mensen weten te presteren. Tegen een alleszins acceptabel tarief echt kwaliteitswerk, waarbij afspraken meer dan nagekomen worden.
Een trap wordt niet alleen zonder lijmresten opgeleverd, zelfs de houten trapleuning wordt met schuurpapier onderhanden genomen.

Positief beoordeeld

vanschaijck » geplaatst op 26-08-2010

Betreft: Ontruimen woning overleden vader in Den Haag

In verband met het overlijden van mijn vader moest zijn voormalige woning in Den Haag volledig worden ontruimd en "verkoopklaar" worden gemaakt. Zelf zijn wij maanden bezig geweest om alles uit te zoeken en wij hadden niet de moed en gelegenheid om alle zaken die "weg" konden verder zelf op te ruimen. Via internet hebben wij daarvoor bij diverse bedrijven offerte aangevraagd. Hoewel Inboedel Opruimen.com zeker niet de goedkoopste aanbieding had gedaan zijn wij toch met hen in zee gegaan omdat zij het meeste vertrouwen uitstraalden. En daarin zijn wij zeker niet beschaamd! Alle werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak en op een zeer discrete en plezierige wijze uitgevoerd. De woning is binnen drie dagen volledig ontruimd en schoongemaakt opgeleverd en kan nu zo de verkoop in. Chapeau! We kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Jean Kierkels (Leiden)

Positief beoordeeld

Jean & Jolanda » geplaatst op 16-08-2010

Betreft: Leegruimen aanleunwoning in Amstelveen

Dag heer en mevrouw, Dank u wel voor het opruimen van de Klaasje Zevensterstraat in Amstelveen.
Het contact met u verliep professioneel en plezierig.
Het werk werd keurig volgens afspraak gedaan.
En inderdaad werd op Koninginnedag nog teruggekomen om het werk af te maken.
Wat uw weblog vermeldt is geheel correct.
Hulde!
Met vriendelijke groeten,
J. Brüggen

Positief beoordeeld

J. Brüggen » geplaatst op 10-05-2010

Betreft: Woning leeg én kaalgemaakt in 's Gravenhage

Om te voldoen aan de eisen van de huiseigenaar moest het huis van mijn overleden moeder leeg én kaal opgeleverd worden. Voor ons een helse klus maar Inboedel Opruimen.com heeft echt alle rommel opgeruimd en het hele huis kaalgemaakt. Werkelijk alles is door hen gedaan; tot aan gordijnrails, ondervloeren, verlichting enz. aan toe. Zelfs het balkon was aangeveegd. Tot aan het laatste spijkertje is alles verwijderd. Wij waren uitermate tevreden met het geleverde werk. Ook het contact met het bedrijf via email en telefonisch verliep vriendelijk en correct. Dankzij hen is een hele last van onze schouders genomen en hebben wij na afloop opgelucht kunnen ademhalen. Wij zagen er als een berg tegenop maar zij hebben de klus van A tot Z perfect gedaan !

Positief beoordeeld

charles » geplaatst op 01-05-2010

Betreft: ontruiming woning in Rotterdam

Op 6 april j.l. heeft u het huis van mijn vader ontruimt in Rotterdam-Ommoord. Ik wil u toch even laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat.
Ik en mijn zussen willen u hier voor hartelijk bedanken en zullen u zeker aanbevelen bij anderen.

Met vriendelijke groet,
Karin van Mourik.

Positief beoordeeld

kvm » geplaatst op 29-04-2010

Betreft: leegruimen woonhuis in Apeldoorn

Voor een zeer scherpe prijs en volledig volgens afspraak het huis van mijn overleden moeder geheel ontruimd en bezemschoon opgeleverd. Overleg verliep zeer plezierig met deskundige inbreng en begrip voor onze wensen.
Kortom: Inboedel Opruimen.com heeft ons op voortreffelijke wijze en zeer redelijke kosten van een erg vervelende klus afgeholpen.

Positief beoordeeld

JJ van Nes » geplaatst op 09-04-2010

Betreft: Opruimen inhoud loods in IJmuiden

In de afgelopen barre winterse periode "2009/2010" moest met spoed mijn opslagloods met EHBO materialen worden opgeruimd in verband met verhuur van de loods, het een en ander als gevolg van beeindiging van mijn werkzaamheden. De Heer Wilfred heeft met grote inzet in enkele dagen de klus voortreffelijk geklaard en de loods veegvrij schoon opgeleverd. De manier waarop de werkzaamheden zijn uigevoerd en zijn financieel meedenken hebben mij groot respect afgedwongen.

Positief beoordeeld

frans.tasseron » geplaatst op 09-04-2010

Betreft: Verwijderen vloerbedekking in Haarlem

Een etagewoning moest door ons leeg opgeleverd worden. Met Inboedel Opruimen.com afgesproken, dat zij de vloerbedekking en een aantal achtergebleven artikelen verwijderden. Dit is geheel volgens afspraak netjes gedaan.

Positief beoordeeld

adadijkstra » geplaatst op 09-04-2010

Betreft: leegruimen van een magazijn 400m2 in Amsterdam

Wegens beeindiging van mijn groothandelbedrijf moest mijn opslagplaats met ca. 400 pallets ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Van Inboedel Opruimen.com kreeg ik een zeer scherpe offerte. Hiernaast kon ik nog enkele wensen en eisen met hun bespreken en ondanks dat deze niet op papier omschreven stonden, werd alles precies volgens afspraak uitgevoerd. Hiernaast werd ook door Inboedel Opruimen.com., zorg gedragen voor de contacten met derden, volgens volle tevredenheid van mij.
Kortom een hele goede en fijne ervaring voor mij. Met name omdat ik Inboedel Opruimen.com op hun woord kon geloven !! In deze tijden toch een zeldzaam iets. Ik kan u gerust stellen dat het werk prima gedaan werd en hiernaast eerlijkheid in hun vaandel staat. Kortom een bedrijf die ik zeker kan aanbevelen.

Positief beoordeeld

alex » geplaatst op 25-03-2010

Betreft: winkel bezemschoon opgeleverd in Leiden

Mijn winkel werd wegens pensioen gerechtigde leeftijd opgeheven. Ik moest de winkel bezemschoon opleveren, iets waar ik, omdat ik niet zo handig ben, enorm tegenopzag. Ik maakte een afspraak met Inboedel Opruimen.com en ontving een keurige offerte. Zaterdag was mijn laatste verkoopdag. Op maandagmorgen haalde ik de laatste spulletjes die ik nog wilde hebben op en liet de rest over aan Inboedel Opruimen.com. Toen ik dinsdagmiddag nog even ging kijken of het al opschoot, was inderdaad alle rommel al opgeruimd. Het pand werd tot tevredenheid van de verhuurder en de nieuwe huurder opgeleverd. Grote klasse ! Voor mij een zorg minder.

Positief beoordeeld

foto Lindhout » geplaatst op 25-03-2010

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.