Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

De werkwijze van Inboedel Opruimen.com

Wanneer uw alleenwonend familielid is overleden of naar een Verzorgingshuis is gegaan moet de huurwoning leeg worden opgeleverd aan de Woningbouwvereniging. Of; na het overlijden van uw moeder, vader, broer, zus, tante of oom wordt de woning verkocht. Inboedel Opruimen.com kan u volledig ontzorgen! Want in deze toch wel moeilijke en emotionele tijd zit u er bepaald niet op te wachten om zelf een woning te moeten ontruimen.

Inboedel Opruimen.com helpt u graag en weet exact wat de eisen zijn van de Woningbouwvereniging of wat er moet gebeuren om het huis verkoopklaar te maken. Wij geven u dan ook graag en gratis onze Opleverings-Garantie hetgeen inhoudt dat wij garant staan dat de Woningbouwvereniging de woning voor 100% accepteert nadat wij onze werkzaamheden hebben verricht. En… mocht er dan onverhoopt tóch nog iets aan mankeren dan lossen wij dat voor eigen rekening en risico meteen op.

Wat u het beste kunt doen

  • Bellen of mailen met Inboedel Opruimen.com. Wij zijn dagelijks, ’s avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar (dus 24/7). Of u kunt ervoor kiezen om het contactformulier op deze website in te vullen en het te versturen.

Wij krijgen dagelijks de vraag met welke bedragen men rekening moet houden. Voor de scherpste prijs moeten wij de woning echt eerst even zien, maar bij dit eerste contact kunnen wij u wel alvast een (heel) grove richtprijs geven.

  • Een afspraak maken om ons de woning te laten zien. Daarbij krijgt u direct een prijs te horen en schriftelijk bevestigd wat de ontruiming gaat kosten. Deze bezichtiging en aansluitend onze offerte zijn geheel gratis en vrijblijvend!
  • U heeft nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Die kunt u rustig bespreken met familieleden of andere betrokkenen en accepteren of niet.
  • Definitieve en heldere afspraken maken met Inboedel Opruimen.com over o.a. wanneer de ontruimings- werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en de verdere details. Wij kunnen u in het algemeen snel van dienst zijn!

Goed om te weten

Inboedel Opruimen.com plaatst géén container op straat waar de inboedel wordt ingegooid. Wij werken exact als verhuizers, pakken alles netjes in en voeren het af in blanco vrachtwagens en aanhangers. Omdat wij voor 99% woningen ontruimen nadat een alleenwonend familielid is overleden of naar een Verzorgingshuis is gegaan willen wij maar één ding voor u en de familie: netjes en discreet ons werk uitvoeren met alle respect voor de situatie.

Alles wat nog heel en herbruikbaar is gaat naar een Goed Doel. Denk maar aan kleding, meubelen, keuken-inventaris, boeken, eigenlijk alles. Zijn dingen kapot, versleten of niet meer schoon dan brengt Inboedel Opruimen.com dat naar een afval-vernietiging. Wij werken onder het motto: alles wat nog een 2e leven kan krijgen daar zorgen wij voor dat dat op de juiste plek terecht komt (Goede Doelen).

Spullen naar uw adres, een tijdelijke opslag, een Veilinghuis of een andere bestemming? Ook daarvoor zorgt Inboedel Opruimen.com. Het is voor ons een kleine moeite en wij doen het graag voor u.

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.