Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Woning leegmaken

Na een overlijden moet een huis of appartement, hoe wrang ook, nu eenmaal leeg opgeleverd worden of verkoop klaar gemaakt worden. In sommige gevallen is er sprake van een strakke deadline. Een woning leegmaken voor een bepaalde opleveringsdatum kan een probleem zijn. Daarnaast is bij huurwoningen meestal de eis dat het huis in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden.

woning leegmaken
huis leegmaken

Inboedel afvoeren, netjes en respectvol

Inboedel Opruimen is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het netjes en discreet opruimen en leegmaken van woningen. Nadat u de belangrijke spullen en herinneringen heeft meegenomen, zorgen wij respectvol voor de overgebleven spullen. Inboedel afvoeren geschiedt netjes, er komt geen afvalbak voor de deur. Wij zorgen ervoor dat alle huisraad netjes verpakt en vervoerd wordt. Spullen die nog bruikbaar zijn, worden geschonken aan een goed doel. De inboedel kan ook desgewenst vervoerd worden naar een opslag.

Appartement leeghalen met strakke deadline?

Geen probleem. Ons vaste team werkt al vele jaren samen en onze werkwijze is zeer efficiënt. Door onze flexibele planning is een woning leegmaken binnen een deadline geen probleem. Een oplevering op korte termijn zorgt ervoor dat u als familie of andere nabestaanden géén extra maand huur hoeft door te betalen. Of; dat de makelaar foto’s kan gaan maken en de woning binnenkort in de verkoop kan nemen.

Inboedel Opruimen.com
levert bezemschoon op hetgeen betekent dat wij ook vloerbedekking verwijderen en gordijnen, gordijnrails en verlichting demonteren en afvoeren. Bovendien verricht Inboedel Opruimen.com licht reparatiewerk zoals het vullen van de gaten in muren en plafonds.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Woning leeghalen, scherpe prijs

Iedere woning is anders, zo ook de prijs voor het leeghalen van de woning. Veelal kunnen we tijdens het eerste telefoongesprek al een aardige (grove) richtprijs geven. Voor een echte, scherpe all-in prijs, is het voor ons belangrijk de woning en faciliteiten (lift, parkeermogelijkheden, etc) even te bekijken. Vervolgens kunnen we u, direct op locatie, een offerte uitbrengen.

Hier zijn geen kosten aan verbonden en onze offerte is geheel vrijblijvend.  U kunt er op uw gemak over nadenken en bespreken met betrokkenen.

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of onze contactpagina kan Inboedel Opruimen.com u alle werkzaamheden uit handen nemen.