Onze pluspunten

  • Een vlotte, efficiënte en uiterst discrete werkwijze
  • Altijd een heldere en scherpe offerte op maat
  • Gegarandeerd 10 tot 15% goedkoper
  • Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen
  • U kunt vertrouwen op de allerbeste referenties!

Ons werkgebied

Werkgebied Inboedel Opruimen.com

Het Inboedel Opruimen.com team

Het team van Inboedel Opruimen.com staat onder de dagelijkse leiding van Wilfred Meier Nolte. Wij werken daarbij met een vaste poule van goed op elkaar ingespeelde medewerkers, zodat er in iedere situatie effectief en optimaal gewerkt kan worden.

Moet uw moeder, vader, schoonmoeder of schoonvader naar een Verzorgingshuis? Of erger nog; is uw familielid overleden?

Dan dient het huur-appartement, het verzorgings-appartement of de huurwoning te worden leeggeruimd en bezemschoon te worden opgeleverd aan de Woningbouwvereniging, het Zorgcentrum of andere verhuurder.

Huurwoningen leegruimen en koopwoningen verkoopklaar maken

Na een overlijden of overplaatsing naar een Verzorgingshuis of Zorgcentrum moet een verzorgings-appartement, huur-appartement of een huurwoning leeg worden opgeleverd. Als de huur is opgezegd dient de overgebleven inboedel opgeruimd te worden, het huis binnen een bepaalde periode leeggeruimd te worden en bezemschoon te worden opgeleverd aan de Woningbouwvereniging, het Verzorgingshuis of een andere verhuurder. Een opleveringsdatum met een deadline kan een probleem zijn. Bij huurwoningen is ook meestal de eis dat het huis in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden. In het geval dat de woning of het appartement verkocht gaat worden is er meestal iets meer tijd maar het leegruimen van de woning moet toch eenmaal plaatsvinden.

Inboedel Opruimen.com is een bedrijf, gespecialiseerd is in het professioneel en discreet opruimen van de inboedel, het leegruimen van de woning, het ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels, huisraad en losse spullen.

Inboedel Opruimen.com levert bezemschoon op. Dat betekent dat wij óók vloerbedekking verwijderen en afvoeren en gordijnen, gordijnrails en verlichting verwijderen. Bovendien verricht het team medewerk(st)ers van Inboedel Opruimen.com licht reparatiewerk zoals het vullen van gaten in muren en plafonds.

Inboedel Opruimen.com zorgt door een flexibele planning voor een snelle en vlotte afhandeling, ruim binnen de door de woningbouwvereniging of zorginstelling (7 dagen!!) gestelde limiet, zodat het verzorgings-appartement, het huurappartement of de huurwoning op korte termijn leeg opgeleverd wordt en u als familie of andere nabestaanden géén extra maand huur hoeft door te betalen. In het geval van verkoop van de woning verzorgt Inboedel-Opruimen.com het verkoopklaar maken zodat de makelaar foto’s kan gaan maken en hij de woning binnenkort in de verkoop kan nemen.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Door ons te benaderen via telefoonnummer (06) 4242 0710 of e-mail mail@inboedelopruimen.com of onze contactpagina kunnen wij een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte.

In aansluiting daarop maken wij van Inboedel Opruimen.com graag verdere afspraken met u of andere familieleden over het leegruimen en bezemschoon opleveren van het appartement of de woning. Wij ontruimen ieder appartement en elke woning en kunnen u een enorme zorg ontnemen in moeilijke en emotionele omstandigheden zoals na een overlijden van een alleenwonend familielid.